Aktywne Wpisy
steryd_ +92

JoeGlodomor +33
Wśród palaczy i kociarzy najgorsze jest to, że oni sami przestają czuć, że śmierdzą odpowiednio dymem papierosowym albo kotem.
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ps. Polecam trase z Wrocławia do Kotowic i powrót przez Ratowice do Wrocławia - trasa jakoś 50km i jest śliczna.
Fotka ukradziona z googla, pokazuje piękny płot postawione za nasze ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #rower #rowerowywroclaw #siechnice #dolnyslask
źródło: zdjecie sluza
PobierzPonieważ ten budynek ma strategiczną wartość dla miasta i ochrony cywilnej, osoby postronne nie mogą przechodzić ;)
@vanvolf: to jest najlepszy absurd, przez jaz opatowicki mozesz, ale przez znajdujaca sie 500m dalej sluze opatowicka juz nie (-‸ლ)
Minęło 110 lat i po prostu ktoś w końcu zaczął patrzeć na przepisy i fakt, że coraz więcej ludzi tam przechodziło. Płacz by był przy wypadku, że jak to niepilnowany.
@Rad-X Ja tam co najmniej raz byłem świadkiem jak się prawie pobili na tej śluzie bo jeden chciał przejść przed drugim, a stali po obu stronach.
@
@zgredinho to może nie być taka foliowa czapeczka.. Wody Polskie średnio współpracują z Wrocławiem.
@Darth_Gohan: Z drugiej strony przejezdnych obiektów hydrotechnicznych jest dużo. Moim zdaniem jak jest podstawa prawna to powinni zamknąć wszystkie, a nie tylko te wyremontowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
redakcja.wiejsci@wp.pl gazeta wiesci ratowickie http://www.ratowice.pl
Regionalny Zarząd Gospodarki Wodnej we Wrocławiu
ul. Norwida 34
Wody Polskie się średnio dogadują z Wrocławiem, ale tam nie jest tak, że tylko WP ma swoje za uszami. Tam też przy okazji którejś zadymy oni mieli rację co wcale mnie nie dziwi biorąc pod uwagę Jacusia u władzy.
Generalnie w tym mieście