@olaf_wolominski: Andre 3000 z Outkast z tego co pamiętał mówił publicznie, że ma zdiagnozowany social anxiety disorder. Naomi Osaka również jest jednym z bardziej popularnych przykładów co ludzie podają, lecz nie wiem czy jest ekstrowertyczką
@olaf_wolominski spojrz na due lipę i jej , styl śpiewania przed publicznością w początkach kariery a teraz, spojrz na mabel która była sztywna przed publika osiągnęła sukces, ale po terapii jej zdolności do pokazania więcej na scenie się poprawiły, spójrz na selene Gomez i jej ostatni koncert w którym na prawdę była przestraszona i porównaj jej inne występy z poprzednich lat przed jej przerwą od trasy xd więc tak ogólnie jako
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
@olaf_wolominski: Avicii
Można mieć fobię społeczną, będąc bogatym z udanym życiem zawodowym. Pierwszy punkt też nie wyklucza tej fobii.
No ale z drugim to przesadziłeś.
Bo to jest jakbyś napisał czy można mieć fobię społeczną nie mając fobii społecznej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Marylin Monroe