Aktywne Wpisy
lepaq +492
Idiokracja
maikeleleq +235
Miałem się pochwalić wczoraj ale no zapomniałem, więc robię to dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo że nie jest to #programista15k ale no 5k brutto już jakoś tam cieszy, tym bardziej że lubię swoją pracę mimo że czasami jest serio ciężko #pracbaza #chwalesie
@dddpajak: Nie każdy chce żyć w mieście. Osobiście nienawidzę dużych miast. One są fajne na weekend. Nie każdy chce mieszkać w warszawie. Nie każdy musi być w piątek w klubie czy jadać lunche w restauracji. Jak dla mnie zarabianie w dużym mieście siana i wydawanie go w małym to układ
Sam od dziecka mam "pol domu" przepisanego w spadku po dziadku, ktorego dostalem jakl mialem 8 lat, i od tamtego czasu zawsze jest gadane "Noo masz pol to masz obowiazki".
I od kiedy moj mozg mysli to zawsze tylko kochloz i tyralnia, przynajmniej 3 razy w miesiacu trzeba przyjechac na weekend na pol albo caly dzien, bo tutaj trawe skosic, tutaj wykopac cos, tam
To ta wieś ze screena?
@Hrjk: jak jesteś biedakiem to tak. Jak normalnie zarabiasz to żyje się zdecydowanie bardziej przyjemnie niż w mieście i nie ma tego #!$%@? o którym tak piszesz.