Aktywne Wpisy

lubie-sernik +465

oficjalniemartwa +44
Czuje zażenowanie gdy ktoś oznajmia, że daje mnie na czarną. Zwłaszcza za wordziela. Typie, jesteś nikim, zbiorem literek na śmiesznym portalu, przestań się tak tym podniecać.

Komentarz usunięty przez moderatora
@kolejnekontowypokowe: Nie tylko Polacy oszukiwali Polaków, ale też Ukraińcy, którzy woleli ten towar sprzedawać w Polsce niż tam gdzie docelowo miał trafić. No chyba, że uważasz, że Polacy ich towar ukradli podczas tranzytu przez Polskę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@spinor: Bardzo to wymowne, fajnopolaczku.
@kolejnekontowypokowe:
też się zastanawiam dlaczego pis* oszukiwał Polaków a cierpieć mają Ukraińcy.
poprawiłem
@neurotiCat: ALe co sugerujesz? Że Ukraina ma zgodzić sie na niezgdne z przepisami uderzenie w ich gospodarke?
Przypominam, że kilka lat temu Polska oburzała sie tylko na dokłądniejsze kontrole polskiego miesa spowodowane wykrywaniem skażonej żywności z Polski.
@spinor: Dalej nawet nie czytam, bo nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. W dodatku nie masz też pojęcia jak działa prawo popytu i podaży, bo gdybyś chociaż to wiedział, to byś nie p-------ł jak potłuczony, ale
@kolejnekontowypokowe: firmy ukraińskich oligarchów zarejesrtowany w Polsce które sprowadzają zboże techniczne to nie Polacy.
@rolnik_wykopowy:
Ja w temacie kompletnie nie jestem, ale znalazłem w Internecie dość sporo informacji, że faktycznie mogło być tak jak @spinor