cyborg
127 413 + 65 + 23 = 127 501

Po tym jak zestaw naprawczy do tubeless się sprawdził, dzisiaj pozbyłem się dętki z torby podsiodłowej :]
Na fotce rzadki widok: nowe narzędzia, jeszcze nie rozkradzione :D (miejsce: stanica garbaty mostek)

#rowerowyrownik #rower #gravel

Skrypt | Statystyki
44
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
tofian
@cyborg: aż się przykro patrzy że takie grube linki musieli dać na tych zjebów co to kradną
92
twardy_kij
@cyborg: nigdy nie zrozumiem dlaczego przyglupy kradna takie tanie rzeczy, to sa jakies zawsze przypadki psychiatryczne
90
melba
@cyborg

dzisiaj pozbyłem się dętki z torby podsiodłowej :]

mimo wszystko polecam wozić dętkę. Nie zawsze mleko zaklei dziurę, już nie mówiąc że i zdjąć oponę z obręczy się zdarzyło.
3
xevske
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
ArmaturaGramatura
ArmaturaGramatura
@cyborg: na zdjęciu jest jakieś 30 zł. Kto to kradnie?
1
cyborg
@tofian: I tak się znajdą zdolni: w innej stanicy widziałem obudowę plastikową (tę czerwoną) z kompletu imbusów - bez imbusów już...
0
korkyx
@cyborg: kolego jeśli lubisz takie klimaty to niedługo będzie rajd po wszystkich stanicach i do zdobycia są pamiątkowe medale. Więcej info na stronie UM Kalety
0
cyborg
@korkyx: Wiem, 23 za tydzień, dlatego tam byłem dzisiaj już :D
0
m4kb0l
zestaw naprawczy do tubeless się sprawdził

@cyborg jak wygląda naprawianie tubelessa w trasie?
0
kureci_paratko
kureci_paratko
@tofian bo są za darmo? Znałem przypadku ludzi którzy zamiast kupić jednorazowe woreczki za 5zl/50szt ile ich tam jest, to podczas zakupów pakowali np. pieczywo trzy razy, albo brali więcej jednorazówek na owocach/warzywach i dawali na spód koszyku. Co ciekawe takie osoby są dumne z siebie jak są zaradne i jak oszukały system. ¯_(ツ)_/¯
0
cyborg
@m4kb0l: Podobnie jak samochodową: https://www.youtube.com/watch?v=M9uxYns8yTM tylko wszystko mniejsze, bo opony rowerowe są cieńsze. Są zestawy naprawcze rowerowe.
0
r5678
@cyborg: Przecież to zaraz ukradną, u mnie takie coś było i potem już przestało być zlikwidowali
0
WafleMichaua
@cyborg ja zrobiłem dokładnie odwrotnie. Mleczko wyszło całe na asfalt, rozcięcie od szkła i od razu przeprosiłem się z dętkami.
0
cyborg
@WafleMichaua: Nie strasz, bo teraz jak pojadę bez dętki to pewnie to samo mnie spotka ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale jak ostatnio rozciąłem na szkle to zestaw naprawczy dał radę i ciśnienie teraz trzyma idealnie, dziennie sprawdzałem.
0
K-S-
@cyborg: Kradzieże to jeszcze nic. W miejscowości Zielonka która jest na skraju puszczy jakiś debil zrobił otwór w rurce od pompki.

Chciałem dopompować opony a skończyło się na dzwonieniu po pomoc...
0
cyborg
@K-S-: WTF (-‸ლ)
0
Szyszkachmielu
Szyszkachmielu
@cyborg: dzięki za cynk jutro będę miał za cel wycieczki rozkraść te narzędzia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0