Po tym jak zestaw naprawczy do tubeless się sprawdził, dzisiaj pozbyłem się dętki z torby podsiodłowej :] Na fotce rzadki widok: nowe narzędzia, jeszcze nie rozkradzione :D (miejsce: stanica garbaty mostek)
@cyborg: kolego jeśli lubisz takie klimaty to niedługo będzie rajd po wszystkich stanicach i do zdobycia są pamiątkowe medale. Więcej info na stronie UM Kalety
@tofian bo są za darmo? Znałem przypadku ludzi którzy zamiast kupić jednorazowe woreczki za 5zl/50szt ile ich tam jest, to podczas zakupów pakowali np. pieczywo trzy razy, albo brali więcej jednorazówek na owocach/warzywach i dawali na spód koszyku. Co ciekawe takie osoby są dumne z siebie jak są zaradne i jak oszukały system. ¯_(ツ)_/¯
@WafleMichaua: Nie strasz, bo teraz jak pojadę bez dętki to pewnie to samo mnie spotka ( ͡°ʖ̯͡°) Ale jak ostatnio rozciąłem na szkle to zestaw naprawczy dał radę i ciśnienie teraz trzyma idealnie, dziennie sprawdzałem.
Po tym jak zestaw naprawczy do tubeless się sprawdził, dzisiaj pozbyłem się dętki z torby podsiodłowej :]
Na fotce rzadki widok: nowe narzędzia, jeszcze nie rozkradzione :D (miejsce: stanica garbaty mostek)
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: 20230415_141454
Pobierzmimo wszystko polecam wozić dętkę. Nie zawsze mleko zaklei dziurę, już nie mówiąc że i zdjąć oponę z obręczy się zdarzyło.
@cyborg jak wygląda naprawianie tubelessa w trasie?
Chciałem dopompować opony a skończyło się na dzwonieniu po pomoc...