Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +522
Mirabelki i Mireczki moje kochane.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
19 marca, czyli mniej więcej 100 dni temu mój wpis o cenach #kakao polubiło wielu z Was.
Oryginał tutaj: https://wykop.pl/wpis/75505317/ceny-kakao-jak-juz-wspominalem-wywalilo-obecna-cen
Obiecałem, że periodycznie dam znać jak wygląda sytuacja na tym rynku. Ot, proste, wykopowe porównanko z jakich ta społeczność zawsze słynie. Krzywda nikomu się nie dzieje.
mentari +202
Ja w celu optymalizacji czasu pracy, jedyne co robię to myję zęby i sikam xD łyk wody, ubrać się i wyjście (od obudzenia się do wyjścia mija jakieś 10 min). Dobudzam się w tramwaju i po drodze, wchodzę na Daily i idę nalac sobie wody, zrobić kawę i się wysrac xD myślałem że każdy normalny człowiek tak robi?
#pracbaza #praca #pracait #sranie #pracazdalna #kolchoz
-No ubierasz się pan
-W płaszcz jak pada.Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?
-Aaaa...fakt.
-Do PKS mam pięć kilometry.O czwartej za piętnaście jest PKS.
-I zdanżasz Pan?
-Nie, ale i tak mam dobrze, bo
@siemasz_ziomek: z tym jest różnie, ale ogólnie każdy sobie sam śniadanie do pracy/szkoły robi, córka też sama sobie musi zrobić drugie śniadanie do szkoły, to nie jest kwestia opierdzielania się tylko innych obowiązków
Śniadanie to tak najszybciej ze 3 godziny od wstania, wcześniej nie dam rady, zero apetytu. Mam tak od dzieciaka.
Mi prysznic rano nie wadzi, nie szoruje się, 5min max z myciem włosów i tyle. Nie susze też kudłów, nie mam jakiś długich co by same szybko nie wyschły po wcześniejszym przetarciu ręcznikiem.
@Elev: a ja sobie nie wyobrażam po śniadaniu, powiem więcej, nawet kawę i coś słodkiego jem/piję dopiero jakieś 2-3h od pobudki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
może warto wybrać się do lekarza by to zbadał?