Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +428
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny

haakenn +513
W maju wylatuję na 5 dni do Włoch w składzie 2+3 - jeśli ktoś jest zainteresowany kosztami niech zaplusuje ten komentarz, będę porównywał ogólny wydatek vs tydzień na urlopie nad polskim morzem.
#podroze
#podroze

hej, pytanie o moje gpu 2080ti.
W momencie jak przestaje używać komputera, zaczynają rosnąć temperatury na gpu, wiatrak zaczyna się mocniej kręcić. jak ruszę myszka momentalnie spada temperatura do 50-60 stopni. jakiś absurd.
źródło: temp_file.png13457261992546766
Pobierz@Hershel: smiechłem, dzięki!
@Adicts: ale autoruns i tak polecam, mozna na 2 kliki od razu plik i wpis z rejestru w-----c ;p i wlaczac wylaczac procesy/uslugi 1 kliknieciem, ja trzymam przypiety do paska i np wylaczam caly szajs w tle od epica itp jak nie gram przez pare miesiecy itp.
albo te antycheaty pubg ktore sa wlaczone 24/7 nawet jak nie
Dobrze kamuflujący się bot kopiący, będzie pozostawał wyłączony przy otwartym menadżerze zadań ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Sterowniki Creative i sterowniki od drukarek to największe ścierwo jakie jest, wcale nie jest to dziwne, że one nie mają certyfikatów xD
źródło: 1j7rqt
Pobierzźródło: obraz_2023-04-13_160030103
Pobierz