Aktywne Wpisy

jakuba94 +131
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Randy_the_Ram +46
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy

#pracait #praca #programowanie
źródło: Zrzut ekranu 2023-04-12 144248
Pobierz@Veni: To powiedz to komuś kto to przegląda ( ͡° ͜ʖ ͡°) biorą z tych 1400 może 200 pierwszych z brzegu do przeglądania a reszta do śmieci.
Programowanie to jeden z nielicznych kierunków, w którym nie ryzykujesz, niz opócz swojego wolnego czasu. Ten kto chce na pewno coś osiągnie.
Dawno tego hasła nie widziałem
@MirkobIog: co za bełkot xD chat to pisał?
Bo brakuje, ale programistów z doświadczeniem. Najtrudniej się przebić na początku, potem już z górki
@Prism2772: oczywiście, jest to program jakiejś firmy INVO, gdzie pewnie studenci i ludzie spoza it chcący się przebranżowić robią jakiś projekt pod okiem devów z firmy i jak się okaże, że rokują, to kilku znajdzie zatrudnienie.