@R_O_T_T_E_N w tym roku gotowałem w burakach, potem jajka zostały na całą noc w wywarze. kolor był lekko szarawy, prawie wcale nie było czerwonego na skorupce. Trochę to przereklamowane.
Na zielono farbuje się szpinakiem a nie wiem co jest na zdjęciu. Co do intensywności koloru, warto wzmocnić wywar octem (więcej koloru się wyciągnie), a na koniec dopieścić ubarwione jajo olejem lub innym tłuszczem No i po takim bladym buraczku, to będzie kupa, a nie czerwony kolor jajka 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@TypowyZakolak kurkuma
kolor był lekko szarawy, prawie wcale nie było czerwonego na skorupce. Trochę to przereklamowane.
Ja bym to nazwał odcień Trump po solarium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i po takim bladym buraczku, to będzie kupa, a nie czerwony kolor jajka 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ