Nie od dziś wiadomo, że jak kobieta jest starą panną, to nie bez powodu i że dlatego tak jest, bo coś z nią jest nie tak. A jako, że kobietom jest łatwiej wchodzić w związku to tym powodem dla którego jest sama, jest fakt, że: 1) jest psychiczna i nikt nie mógł z nią wytrzymać, 2) miała zbyt wysokie wymagania, 3) leciała na łobuzów,
Też mam takie przemyślenia, myślałem, że może laski co zakładają tindera po długim związku to jest dobra opcja. Jednak po spotkaniach z takimi się okazuje, że jeszcze nie przepracowały rozstania albo też szukają Chada
@mirko_anonim: nawet idac incelowskimi teorami, ktore akurat w tym wypadku bylyby nieco prawdziwe...
Przeciez gdyby Ci ludzie weszli od nowa na rynek to od nowa by wybierali i wybierali to co moga. Wiec gra wygladala by dla nich inaczej niz kontrakty zawarte X lat temu
Nie od dziś wiadomo, że jak kobieta jest starą panną, to nie bez powodu i że dlatego tak jest, bo coś z nią jest nie tak. A jako, że kobietom jest łatwiej wchodzić w związku to tym powodem dla którego jest sama, jest fakt, że:
1) jest psychiczna i nikt nie mógł z nią wytrzymać,
2) miała zbyt wysokie wymagania,
3) leciała na łobuzów,
Też mam takie przemyślenia, myślałem, że może laski co zakładają tindera po długim związku to jest dobra opcja. Jednak po spotkaniach z takimi się okazuje, że jeszcze nie przepracowały rozstania albo też szukają Chada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Płaku płaku
Ich życie ich sprawa
─
Też znam dużo normalnych. I są wolne. Ale nie mają żadnych apek randkowych. Chcą być singielkami.
─────────────────────
Wybierz
mi sie dopiero teraz udalo po 7 latach próbowania na tinderze non stop
─────────────────────
Wiesz jak latwo mezatke przeleciec? Szybciej niz na badoo
Przeciez gdyby Ci ludzie weszli od nowa na rynek to od nowa by wybierali i wybierali to co moga.
Wiec gra wygladala by dla nich inaczej niz kontrakty zawarte X lat temu