Wpis z mikrobloga

@typ_z_internetu_pro: łatwiej jest szczuć na PiS. A to jeden z ważniejszych programów społecznych ostatnich lat. Ma szansę przyczynić się do zwiększenia dzietności i związania młodych z Polską. Przez ostatnie lata miał miejsce ogromny drenaż talentów, który zastępowano tanią siłą roboczą z różnych Pakistanów, Indii, Indonezji itp. Teraz w końcu jest szansa, żeby młodzi mieli szansę na własny kąt i założenie rodziny. Zdecydowanie popieram.
  • Odpowiedz
łatwiej jest szczuć na PiS. A to jeden z ważniejszych programów społecznych ostatnich lat. Ma szansę przyczynić się do zwiększenia dzietności i związania młodych z Polską. Przez ostatnie lata miał miejsce ogromny drenaż talentów, który zastępowano tanią siłą roboczą z różnych Pakistanów, Indii, Indonezji itp. Teraz w końcu jest szansa, żeby młodzi mieli szansę na własny kąt i założenie rodziny. Zdecydowanie popieram.

@danielnieobajtek: XD dobry troll
  • Odpowiedz
@sopride: szczerze to skąd mam wiedzieć ile osób z tego skorzysta. Ale to byłoby śmieszne ten nie cały tysiąc, a w projekcie tej ustawy nigdzie nie ma o tym magicznym limicie, oprócz tego limitu na oprogramowanie i reklamy banków. To miałoby sens ze banki dostaną jakiś limitowany hajs na wprowadzenie i zareklamowanie tego „zajebistego” programu. Dziwi mnie tylko ze takie kocopoły wypisuje innpoland.pl, z drugiej strony są antypisowscy (nie żebym
  • Odpowiedz
  • 1
Komuś się nie chciało czytać, przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@typ_z_internetu_pro: ja tylko cytuje innpoland, przez telefon na wykopie nie da się wstawić cytatu, nie czytałem ustawy.

Nie oczekuj za wiele od kogoś, kto nie potrafi poprawnie postawić znaku zapytania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@saviola7: dlaczego mnie obrażasz? zauważyłem nieścisłość w obiegu informacji i chciałem zapytać o zdanie expertów, @
  • Odpowiedz