Aktywne Wpisy

uncle_freddie +451
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +294
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Blomex: będzie jeszcze gorzej. Cyfrowa waluta, dochód gwarantowany, pieniądze z terminem ważności i brak gotówki. Dzisiaj to szurska teoria, ale grunt pod jej spełnienie jest już odpowiednio przygotowany. Jeszcze jeden kryzysik, hiperinflacja a potem zrobi się legiony niewolników którzy dobrze będą wiedzieć na kogo zagłosować.
@its_over_for_chlop: No to niech ludzie naucza sie normalnie zarabiac. Jak beda mieli 30-50k to sie dowiedza, ze to tez nie jest majatek, zwlaszcza jak chcesz kupic wieksze mieszkanie w najwiekszych miastach albo budowac dom na obrzezach (i nikt ci oczywiscie nie pomaga ani nie masz zadnej dzialki po dziadku).
@drylu09 mam wypaczone stanowisko dotyczące raczej korpo i IT
@majkel88 co z tego ze oszczędzałem od początku studiów, jak w sumie teraz z jednej wypłaty odłożę więcej niż wtedy w pol roku?
@its_over_for_chlop: praca zdalna = więcej czasu na sen ( ͡° ͜ʖ ͡°) To mówi każdy znajomy który pracował zdalnie w czasie pandemii, i pracuje obecnie hybrydowo. Nie trzeba się po prostu zrywać wcześnie i szykować do wyjścia. Ale jeśli ktoś przeznacza ten czas na hobby to spoko, szacun