Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +313
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz
breakdown1 +6
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

potężne Vo2Max u Wielkiego Chłopa
#stacjonarnyrownik #rower #szosa #zwift
Skrypt
źródło: IMG_0955
PobierzChatGpt podpowiada, że można tak to przeliczyć, czyli wtedy Z2 to będzie
https://przemekzawada.com/2018/02/06/piec-najwazniejszych-treningow-kolarskich/
- ilość snu
- waga i masa mięśniowa
- rHR i HRMax
- poziom LT1 i LT2
-
No nic, będę trzymał się tych stref tętna, bo w sumie nie mam większego wyboru chcąc jakoś w miarę obiektywnie mierzyć wysiłek nie będąc jakoś specjalnie wytrenowanym
1) Spokojne jazdy gdzie Twoje tętno będzie właśnie oscylowało w S2 głównie i rzadko wychodziło powyżej (ale nie jakiś reżim, że jak wyjdzie to kupa z tego), im dłużej tym lepiej
2) Przynajmniej jedna jednostka w tygodniu typu Vo2Max, gdzie albo robisz 40sek w trupa / 20sek odpoczynku razy pięć razy