Aktywne Wpisy

Tumurochir +327
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako

BrianEno +114
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
z fartem
Tego jeszcze nie wiesz, może mieć autyzm ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie tylko sukcesów, ale też umiejętności cieszenia się nimi, doceniania tego co się ma!
Skoro 2 miechy miałeś nazbieranego urlopu, to znaczy że napracowałeś się wcześniej.
Skoro sobie znalazłeś takich klientów na part-time consulting to robisz, to co robisz, dobrze.
Masz szczęście jeśli chodzi o zdrowie dziecka i doceniasz to.
Przy tym fajnie to wszystko wyrażasz, bez nadęcia.
Sorry za taką analizę, chyba trochę na własny użytek. Lubię od
Gratulacje
Kiedy jest już ten moment, że będziesz mówił do córeczki "Ty to dobra jesteś, jak ta mamusia Twoja"?
@Rabusek: listonosz czy ten kolega z pracy o którego masz się nie martwić?