Wpis z mikrobloga

@msea940: bo w każdej przygotowanej żywności jest olej. Rzepak jest chyba tani (na pewno u nas w Polsce) i ma dobre właściwości w porównaniu do reszty.

Kanapkach


@msea940: pewnie sosy, może też mięsko było smażone. Olej dodaje się też do chleba https://youtu.be/i3sP2jwG9jc?t=181

słodyczach


@msea940: w sumie ciekawe. Masz coś konkretnego na myśli?

kotletach


@msea940: pewnie były usmażone na tym oleju
via Android
  • 0
@Saly

ostatnio widziałem w ptysiach w sklepie olej rzepakowy.

W surowych wege kotletach z buraka też np jest olej rzepakowy, po #!$%@? on tam on?

Usmażone na tym oleju, to zajebiscie bo ten olej się nie nadaje do smażenia xD
@msea940: masz jakieś argumenty poza obrażaniem czy po prostu przyszedłeś tutaj powalić konia do samego siebie?

to zajebiscie bo ten olej się nie nadaje do smażenia

Nie wiem czy w swojej zajebistości jesteś świadomy różnicy między olejem nierafinowanym, a rafinowanym, ale patrząc na twoje dotychczasowe wysrywy nie byłbym tego taki pewien.