Aktywne Wpisy
Aureolus +65
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
ChlopoRobotnik2137 +896
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
No nie przesadzaj że 30 latkowie to młodzi bogowie..
22,23,24 może nie 30 XD
No to może ty XD Większkośc ma już zmarszczki brzuszki i zakola xd
@LonNon: To zależy jak dbał o siebie....30 lat to nie jest jeszcze starszy pan, co najwyżej zniszczony złym stylem życia typ
przecież to alkoholik z 20 letnim stażem xD
Jeżeli o siebie dbasz (regularny ruch, siłownia, w miarę zdrowa dieta, brak chorób) to wcale nie odbiegasz formą od 20 latków.
@XYZ91: ehh to takie boomerskie gadanie "wy młodzi to teraz nic nie umiecie i sił nie macie"
Nie każdy rodzi się atletą i nie każdy #!$%@? od 6roku życia w polu, żeby sobie tą siłe młodego Boga wyrobić
@LonNon: Potwierdzam, najlepszą formę w życiu miałem w wieku 30 lat. A w wieku 35 lat powoli zaczynam mieć jeszcze lepszą.