Aktywne Wpisy
okretowy_sanitariat +334
Co zrobić z kotełam
- Eutanazja ( ͡° ʖ̯ ͡°) 20.6% (513)
- Wychować jak swoje 53.2% (1327)
- Zostawić tylko białe ( ͡º ͜ʖ͡º) 26.3% (655)
#polskiedrogi #motoryzacja #kierowcy #samochody #prawojazdy #ruchdrogowy #podrozujzwykopem
dwa lata już nie jeżdzę samochodem. Za dużo stresu. Jak mam gdzieś pojechać z tobołkami na wypad to wsiadam w pociąg lub busikiem a nie będę się męczył z innymi zwierzętami na ulicy, gdzie każdy wieśniak pędzi jakby mu matka umierała. Życie mam jedno, nie warto tak ryzykować.
Literalnie nie zauważyłem
dwa lata już nie jeżdzę samochodem. Za dużo stresu. Jak mam gdzieś pojechać z tobołkami na wypad to wsiadam w pociąg lub busikiem a nie będę się męczył z innymi zwierzętami na ulicy, gdzie każdy wieśniak pędzi jakby mu matka umierała. Życie mam jedno, nie warto tak ryzykować.
Literalnie nie zauważyłem
Różowa chce kupić ten garnek podgrzewany, który robi jedzenie ale 6k to przecież szaleństwo. Jakich użyć argumentów żeby ją od tego odciągnąć? Najarała się bo koleżanka ma i jest super i jest zadowolona...
dokładnie z tego samego powodu, dla którego płacisz 8zeta za litr wody z cukrem i witaminą C, którą nazywasz sokiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mateusz-zahorski: https://wykop.pl/wpis/59889723/anonimowemirkowyznania-tl-dr-zalujemy-zakupu-therm
@mateusz-zahorski: o to tak jak ja
Wracam o 19 z roboty. Wrzucam składniki do gara, kładę się na kanapie i za pół godzinki mam gar butter chicken ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomek123456789: Nie mówię, że to złe urządzenie (nie wiem, nie znam), ale na takim Ceneo mnóstwo opinii z pięcioma gwiazdkami pisanych wzorową polszczyzną. XD