Wpis z mikrobloga

#przegryw
Pewnie powiecie, że copuję, ale chyba osiągnąłem taki stan zobrzydzenia p0lkami, że cieszę się, że będę do końca życia sam. Chociaż nie przeżyję tych wszystkich przykrości, które przeżyje pewnie z 60-70% normików jak bycie zdradzonym, rozwód, podział majątku i problemy z zobaczeniem własnego dziecka. Jest jak jest, obecnie rozwodzi się około 50-60% par. Hipergamia, internet i rozwiązłość seksualna p0lek moim zdaniem spowoduje, że pokolenie obecnych 20-30 latków będzie się rozwodziło jeszcze częściej. Pewnie to będzie około 70%. A nie zapominajmy o fałszywych oskarżeniach o g---t, albo o zmyślonych oskarżeniach o p-----c, gdzie BEZ WYROKU SĄDU taka kanalia może pozbawić cię mieszkania. Chore czasy.

#przemysleniazdupy #przemyslenia #p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow
KRZYSZTOFDZONGUN - #przegryw 
Pewnie powiecie, że copuję, ale chyba osiągnąłem taki s...

źródło: 15365143022611

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

które przeżyje pewnie z 60-70% normików jak bycie zdradzonym

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: chyba niedoszacowałeś, każda polka zdradza, kradnie, oszukuje, zabiera majątek i rozwodzi się po 3 miesiącach. źródło: anon przegryw, który ostatnio dotykał kobietę podczas poloneza w liceum xD
  • Odpowiedz
  • 0
@KRZYSZTOF_DZONG_UN ale to jest właśnie życie. randkujesz, zakochujesz się, wchodzisz w związki, ruchasz non stop, zrywasz, rozstajesz się i tak w kółko. i tak na prawdę to już nie jest tak istotne czy związek ostatecznie przetrwa dłużej czy krócej czy będzie na zawsze. wydaje mi się że przegrywy tego nie rozumieją z jakiegoś powodu. mają jakiś sztuczny obraz w głowie stworzony przez hollywoodzkie filmy, wpisy internetowe czy legendy odpowiadane z pokolenia
  • Odpowiedz