Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +993
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

Malenaa +148
Prawie 3 tysiące komentarzy, dużo historii facetów, którzy zrezygnowali z szukania kobiety. Kanał ma 50 tys subskrypcji, film 57 tys wyświetleń. Myślałem, że większość tych ludzi siedzi na wykopie a jednak skala musi być dużo większa.
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
źródło: 1000007376
Pobierz

26 marca 1976 r. zespół Camel wydał nagrany w londyńskich Basing Street Studios czwarty album studyjny - "Moonmadness". Ciekawym konceptem wykorzystanym na płycie jest przyporządkowanie charakterowi czterech z siedmiu kompozycji na nim zawartych osobowości członków grupy, i tak: "Air Born" - Andrew Latimer (gitarzysta), "Lunar Sea" - Andy Ward (perkusista), "Chord Change" - Peter Bardens (klawiszowiec) i "Another Night" - Doug Ferguson (gitarzysta basowy).
Camel - "Air Born"
Camel - "Lunar Sea"
Camel - "Chord Change"
Camel - "Another Night"