Wpis z mikrobloga

#cs2 #csgo haters gonna hate, ale w sumie póki co ogłosili nowe smoki, poprawione mapki i zmianę prowadzenia rozgrywki online. nadal wygląda to jak średniej update, a nie nowa gra :D
gdzie kwestia matchmakingów, rynku, przedmiotów, fizyki gry, animacji, wdrożenia tej wersji jako pełnoprawnej dla profesjonalnej sceny? może karty będą odsłaniane powoli, ale skoro beta wjeżdża lada dzień (dziś?), a stworzyli tylko 3 filmiki o zmianach w/w to tak średnio bym poweidział :D
zachęcam do dyskusji
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@w00nski jakbyś przeczytał dokładnie to co jest na stronie dotyczącej cs2 to byś wyłapał że info o kolejnych zmianach będzie udostępniane w ciągu tygodni/miesięcy a w lato ma być release
  • Odpowiedz
  • 0
@slawencjusz: czyli skoro projekt CS2 w mniej lub bardziej zaawansowanej fazie był od dobrych kilku lat to wg ciebie przez 3 miesiące zmienią te wszystkie w/w rzeczy, tak?
aha, ok.
  • Odpowiedz
  • 0
@Deamon38: ja rozumiem to zdanie, ale nei rozumiem co chcą ogłaszać, skoro już dzisiaj startuje ta beta i wszystkie te zmiany pod tytułem animacje już dawno będą na yt przez graczy (o ile będą takowe) wrzucone.
myślę, że jeżeli takie zmiany - które wyżej wskazałem - zostałyby poczynione to producenci już by je wymienili.
Na chwilę obecną wygląda to na smażenia kotleta z nową panierką, ale być może się mylę.
  • Odpowiedz
@w00nski No nie wiem gra będzie na nowym silniku i to już jest duży skok technologiczny. Brak tickrate też jest czymś co pomoże tej grze. Co ty byś chciał zobaczyć nowego w grze która ma pozostać dalej CSem?
  • Odpowiedz