Aktywne Wpisy
Rabusek +373
Urodziła mi się zdrowa córka
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
mirko_anonim +79
#biedanonim
Jako kogoś zajmującego się AI na co dzień strasznie wkuriwa mnie ten cały sztuczny hype i rzesze pseudoeksperów, którzy obejrzeli 10 minutowy filmik o ChatGPT od "entuzjasty technologii" i już wszystko rozumieją.
Modele bazujące na tej architekturze co GPT4, czyli na Transformerach nie są stanie osiągnąć poziomu AGI i zyskać świadomości. W zasadzie to co odróżnia GPT4 od modelu który można sobie wytrenować w domu to rozmiar sieci oraz przede wszystkim
Jako kogoś zajmującego się AI na co dzień strasznie wkuriwa mnie ten cały sztuczny hype i rzesze pseudoeksperów, którzy obejrzeli 10 minutowy filmik o ChatGPT od "entuzjasty technologii" i już wszystko rozumieją.
Modele bazujące na tej architekturze co GPT4, czyli na Transformerach nie są stanie osiągnąć poziomu AGI i zyskać świadomości. W zasadzie to co odróżnia GPT4 od modelu który można sobie wytrenować w domu to rozmiar sieci oraz przede wszystkim
Hit czy kit?
#tinder #badoo #niebieskiepaski #rozowepaski #seks #zwiazki #pytanie #ankieta #kiciochpyta
Dobry pomysl?
W sumie to jak laska bedzie damukowac i grymasic to mi taka high class dupa niepotrzebna bo to bedzie tylko gorzej z czasem.
Aż sobie wyobraziłem, że ona po latach wciąż ma twoje zdjęcie z numerem telefonu i drobną adnotacją - dzwoń w każdy dzień, byle nie w środy. W środy mi odpeirdala.
Ja pierd... I co będziesz z gołą dupą chodził żeby widziala?
Jak to będzie Twoja panna na stałe już długo, fajna pogoda to wtedy zajebisty pomysł.
Ponownie, jak spytasz i masz mordę 10/10 itp to będzie zachwycona, jak nie to będzie creepy czyli jak byś do tego nie podszedł - kiepski pomysł. Całkowicie pomijam fakt, że do żarcia można coś dodać i żadna panna z poziomem IQ przewyższającym amebę nie weźmie takiego sernika do ust( chyba że jesteś chad). Uparłeś się tego sernika jak rzep nie powiem czego, laska ma na 1 randce coś dostać za co
Zawsze 50 na 50. Jak mam za nią płacić ona zrobi coś innego dla mnie i zwróci to w inny sposób (I inny niż seks). Jak jej nie znam i nie zrobiła dla mnie jeszcze nic to ŻADNEGO PŁACENIA NAWET ZA LIZAKA
P.S. Czytanie ze zrozumieniem się kłania - ona olała tych 10 typów, nie oni ja.
@dhg666: jesteś simpem
moze 5% dziewczyn sie z Toba umowi na takie spotkanie ale beda to spoko laski (prawdopodobnie brzydkie)
Ale wspomnienie mile :)