Wpis z mikrobloga

Biorac przy uwage obecne ceny to czy dobrym pomyslem jest zaprosic na PIERWSZA randke laske do parku i przyniesc samemu zrobiony sernik (kilka kawalkow nie po jedym jak w kawiarni bysmy zjedli) i kawe w termosie?

Hit czy kit?

#tinder #badoo #niebieskiepaski #rozowepaski #seks #zwiazki #pytanie #ankieta #kiciochpyta

Dobry pomysl?

• Zdecydowanie dobry 28.9% (138)
  • Raczej dobry 16.1% (77)
  • Neutralny 10.3% (49)
  • Raczej slaby 12.3% (59)
  • Zdecydowanie slaby 16.7% (80)
  • Sprawdzam odpowiedzi 15.7% (75)

Oddanych głosów: 478

• 56
@pieczony_szczur_z_ogniska: musisz ją wybadać, jeśli to jakaś #!$%@? królewna to może uznać pomysł za tani i kiczowaty, ale imo jest uroczy - z resztą zrobiłem kiedyś podobny myk tyle, że z nieco większym rozmachem - owinalem mojej byłem łeb szmata aby nic nie widziała gdzie idziemy, prowadziłem ja dobra godzinę przez las na taką polanę z widoczkiem gdzie nigdy nie była, a tam przygotowany kocyk, ognisko, winko, truskawki, takie bajery.
@pieczony_szczur_z_ogniska: Twój pomysł jest dziwny/creepy. Jak generalnie jesteś mocno powyżej średniej (a pewnie nie jesteś, jak wszystkie Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to coś creepy może być odebrane fajnie, ale tylko dlatego, że Ty jesteś fajny. Lepiej nie ryzykować moim zdaniem wyjścia na dziwaka. Weź łaskę na spacer i rurki z kremem (obczaj wczesnej gdzie sprzedają, sprawdź jakość), taki smak dzieciństwa więc się powinien pozytywnie skojarzyć.
@pieczony_szczur_z_ogniska: Często ustawiałem sie z dupami po pracy- byłem autem więc też nie piłem. Ustawiałem sie z nimi w pubie gdzie są gry typu koszykówka za dwa pln. Chwile z nimi gadałem, wypijałem cole, grałem w koszykówkę. Potem mówiłem ze jestem głodny i mozemy isc coś ugotować. Seks i buziak na dowidzenia.
@pieczony_szczur_z_ogniska
Ponownie, jak spytasz i masz mordę 10/10 itp to będzie zachwycona, jak nie to będzie creepy czyli jak byś do tego nie podszedł - kiepski pomysł. Całkowicie pomijam fakt, że do żarcia można coś dodać i żadna panna z poziomem IQ przewyższającym amebę nie weźmie takiego sernika do ust( chyba że jesteś chad). Uparłeś się tego sernika jak rzep nie powiem czego, laska ma na 1 randce coś dostać za co
@dhg666: ale się nie szanujesz. Jakbym usłyszał taki tekst od laski to bym ją z miejsca spławił. Dobrze ze pozostałe 10 typów to zrobiło i ją olali
Zawsze 50 na 50. Jak mam za nią płacić ona zrobi coś innego dla mnie i zwróci to w inny sposób (I inny niż seks). Jak jej nie znam i nie zrobiła dla mnie jeszcze nic to ŻADNEGO PŁACENIA NAWET ZA LIZAKA
@marcus777: Jeżeli dla Ciebie zapłacenie za lizaka to brak szacunku, korona Ci z głowy spadnie i się potrzaska to... powodzenia życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Czytanie ze zrozumieniem się kłania - ona olała tych 10 typów, nie oni ja.
@pieczony_szczur_z_ogniska: Nie rób takiego szajsu na pierwsza randkę. Na start i pierwszy raz to kawa ( Ty płacisz, ale to wydatek marginalny) i zapoznanie, czy w ogóle macie o czym rozmawiać i się tolerujecie na żywo. Do tego jest to opcja bardzo luźna i nie sprawiasz wrażenia z góry zakochanego i wywierającego presję.