Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdy moja żona spała obok mnie, któregoś wieczoru dostałem powiadomienie z facebooka... jakaś dziewczyna wysłała mi zaproszenie do znajomych na fb.
Pomyślałem więc, że zobaczę kto to jest...
Wysłałem jej wiadomość z pytaniem: "kim jesteś, znamy się?"
Odpowiedziała: "Hej to ja, nie pamiętasz mnie? Słyszałam, że ożeniłeś się".
Pisaliśmy przez jakiś czas i w pewnym momencie napisała... " wiesz, wiem nie powinnam tego pisać, ale ja wciąż tęsknię za Tobą".
Gdy moja żona spała obok mnie, któregoś wieczoru dostałem powiadomienie z facebooka... jakaś dziewczyna wysłała mi zaproszenie do znajomych na fb.
Pomyślałem więc, że zobaczę kto to jest...
Wysłałem jej wiadomość z pytaniem: "kim jesteś, znamy się?"
Odpowiedziała: "Hej to ja, nie pamiętasz mnie? Słyszałam, że ożeniłeś się".
Pisaliśmy przez jakiś czas i w pewnym momencie napisała... " wiesz, wiem nie powinnam tego pisać, ale ja wciąż tęsknię za Tobą".
#samochody #skoda #mechanikasamochodowa
Że używając wszystkiego po sto lat gospodarki padną na pysk
@PiotrFr: Nawet nie o to chodzi. Używanie rzeczy po 100 lat byłoby ekologiczne gdyby rozwój techniczny stanął w miejscu na ten czas. Mało osób chce trzymać radziecką lodówkę, która nigdy się nie zepsuje, zamiast nowoczesnej samorozmrażającej się, lepiej zaizolowanej, sprawniej sprężającej i kto tam wie co jeszcze.
Wystarczy się przejechać za takim dieslem, żeby zrozumieć o co chodzi. Dzisiaj wyprzedziłem
Ale ja to wiem. Tylko, że te argumenty nie bardzo docierają tu do ludzi.
Wszyscy są anty ekologia, normy spalin, elektryki itp jednocześnie tłumacząc jazdę starym autem ekologią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yelonek: Mam 1.9TDI i musialbys chyba zobaczyc pod mikroskopem te chmury dymu. To, ze ktos jezdzi zajechanym trupem i w sumie nie wiem jak przechodzi przeglad, nie znaczy, to wina diagnosty, ktory przepuszcza trupy.
@cwlmod: w silnikach benzynowych po doprężeniu też jest to spory problem. Na to stosujemy katalizatory
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Znaczy, nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu.
Nawet jak diagnosta bada to zdaje mi się, że samochody z wyciętymi DPFami przechodzą (nie mówiąc już o znajomych diagnostach i łapówkach). Miałem porównanie, bo mam 2.0TDI i kolega z pracy miał to samo 2.0TDI z wyciętym DPFem.
Pomyśleć jak jeszcze by spadło, gdybyś zwolnił ręczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HIMARS: o #!$%@?, aż 1000? a weź pokaż jakieś info na ten temat. Czy jednak IDzD?
To były silniki