Wpis z mikrobloga

#wislakrakow Cichym bohaterem ostatnich dwóch meczów jest dla mnie Igbekeme. To jak inteligentnie porusza się po boisku, jakie decyzje podejmuje z piłką pokazuje że to jest gracz z wyższego poziomu. Dziś już widać było większa pewność niż w pierwszym meczu, sporo piłek prostopadłych do skrzydeł pchał napędzając akcje. Na minus - kłopoty sprawiają mu długie przerzuty gdy trzeba podnieść piłkę. Szkoda że jest tylko wypożyczony, bo w kolejnych meczach daje sobie rękę uciąć że będzie jeszcze lepszy.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JadeCiWplusowac: Najprawdopodobniej jest opcja wykupu/przedłużenia wypożyczenia, ale ciekawa czy by było nas stać. Według mnie największy jego plus jest taki, że nie wygląda na gościa, który łapie głupie kartki jak to ma w zwyczaju reszta naszych pomocników. Te przerzuty ma tragiczne, ale wczoraj dał jednego ładnego aż byłem w szoku xD

Nie wiem czy można go uznać za cichego bohatera, ale za wiele się o nim nie mówi, a to
  • Odpowiedz
@JadeCiWplusowac: Największym bohaterem to jest jednak Kilo. Bo zawodnicy, których ściągnął i którzy grają, są naprawdę solidnie. Do tych występujących w pierwszym składzie ciężko się przyczepić. Kwestia, jak będzie to wyglądało dalej, bo jednak ławka u nas wygląda już słabiej. I jeśli będą kontuzje i kartki, to może już to wyglądać gorzej.
Ale przyznaję. Mecze Wisły znów zaczęły dawać pozytywne emocje. Wiem, że to tylko 1 liga, ale jednak miło
  • Odpowiedz