Aktywne Wpisy
Milo900 +7
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
hetman-kozacki +42
chodzę na siłownię i widzę jak te młodziki w większości ćwiczą,
Pomacha taki jeden z drugim chwilę tak że dalej jest w stanie oddychać nosem, xd i potem na telefonie siedzi lub gada z kumplami,
Dodam że może z 5-10% na siłowni osób oddycha ustami i widać że się zgrzaly i widać pot, co ciekawe te same osoby mają fajne już sylwetki i poniżej 15% tłuszczu,
Ja jak ćwiczę to nie ma szans żeby oddychać dalej nosem bo po prostu ilość powietrza do przerobienia jest za duża, i tętno rośnie, więc jak dają z siebie 40-60%to się wcale nie dziwię że przyrostów nie ma i jest stagnacja.
#uk
#mirkokoksy
#mikrokoksy
#kalistenika
#odchudzanie
#sport
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#logika
#przemyslenia
#takaprawda
sam/sama sobie poszukaj konkretnych badań, bo mi się nie chcę, ale w skrócie: przyszłe problemy z zatokami, wysuszone usta i jama ustna, więcej zarazków w buzi = większe szanse na zarażenie różnymi choróbskami, słabsze mięśnie twarzy = drugi podbródek i jeszcze coś by się znalazło ale to tak na szybko
oddychanie ustami poza chorobą to jest po prostu zły nawyk i w pewnym stopniu upośledzenie które się powinno leczyć