@notdot: Chyba mam shadow bana, bo wczoraj wstawiłem to samo i tylko 5 plusików. Nie chodzi o plusy, mam je w dupie, ale o zasięg. Użyłem nawet więcej tagów.
@notdot: xD Post już edytowali, usunęli wzmiankę o medalach "Orlen Team" i odpowiedzili jej, że przecież nadal są sponsorem lekkoatletyki xD A babeczka wyraźnie poprosiła o niełączenie z "Orlen Team", nie wypierała się samego Orlenu i jego sponsorowania.
Co za dzbany kłamliwe @orlen_lite ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@CptPsyh: Ma logo Orlenu (dlatego, że Orlen jest sponsorem lekkoatletyki ogólnie), ale chodzi o to, że została przedstawiona jako członek "Orlen Team" - którym nie jest ( ͡°͜ʖ͡°)
@notdot: Sofia, brawo! Całkowicie na poważnie - takich Sportowców potrzeba będzie w tym kraju po grubym odcięciu! Mam nadzieję, że to się wreszcie stanie, jak nie przez ponowną lustrację, to chociaż czas zrobi swoje i kiedyś wreszcie prędzej czy później zabierze te brudy z polskiej ziemi, a ich nieudolni potomkowie niewiele będą znaczyć.
źródło: 334946062-169883289145537-6565121667376988937-n
PobierzChyba, że przekazała prawa w jakiejś umowie na dłużej niż trwała umowa sponsorska - to trzeba było wcześniej myśleć co się robi.
A babeczka wyraźnie poprosiła o niełączenie z "Orlen Team", nie wypierała się samego Orlenu i jego sponsorowania.
Co za dzbany kłamliwe @orlen_lite ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@CptPsyh: Ma logo Orlenu (dlatego, że Orlen jest sponsorem lekkoatletyki ogólnie), ale chodzi o to, że została przedstawiona jako członek "Orlen Team" - którym nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)