Aktywne Wpisy

Kasahara +599
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
marek2092 +176
#mecz tak narzekacie na Borasa, ale ja tam lubię jak on se komentuje, żywo od 1 minuty nie zamula, nawet jak nudny mecz jest on próbuje budować emocje darciem mordy. Wyluzujcie to tylko komentarz do meczu

#krakow
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Raz jak napisałem, że w dupie mam eko bo to ściema i nic nie segreguje to dwóch typów pisało pod moim komentarzem pisząc o mnie jakby gadało o jakimś jaskiniowcu który nie rozumie ich słów xDDD Surrealistyczne przeżycie.
Parę razy mi tam grożono i wyzywano bo
DOSŁOWNIE każde wolne wybory od 1989 kończyły się tym, że mniejszości decydowała o wyniku i o zeycięzcy, ale liberalny przygłupek z reddita zauważa to dopiero jak przegrywają ci, których lubi xDDDDD
@KreZUSik: ogólnie na tych subredditach, to tam ja nie jestem wstanie funkcjonować, XD napisałem jakieś pytanie na r/polska (ban po 5 minutach), napisałem na r sysops, ban XD
@lewoprawo: Wiem, że mój "znajomy" z liceum, obecnie ponad 30-letni chłop, nigdy nie pracujący zawodowo człowiek, zakochany od zawsze w polityce (raz był prawakiem, raz lewakiem), aktualnie zajmuje się pisaniem postów dla Polski 2050, i ludzi z wianuszka Hołowni, na umowę zlecenie. I słyszałem, że pisze
Później też zwróciłem mu uwagę, że te wyzwiska przecież łamią regulamin, który w dużej mierze sam napisał i którego skrupulatnie przestrzegał rozdając bany. Ale stwierdził, że w tym przypadku to tylko takie żarty były, więc się nie liczy.
@lewoprawo: K---a, tak xDDD On jest feministą i zagorzałym fanem byłych e-k--w pokroju Sexmasterki i Marty Linkiewicz. Jego osobowość to jest wręcz karykatura "typowego lewaka"