Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackenedBlue +185
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@slkt: najbliższym sojusznikiem rosji były i nadal są niemcy
Komentarz usunięty przez autora
Jak już Rosja przegra, to w ramach kary za wspieranie Putina, jak chcą zostać w NATO i UE, powinno im się kazać zakopać Balton.
Może w końcu się nauczą.
źródło: Screenshot (2)
Pobierz@PanPeno: Ale nie pisz takich bzdur bo Cie w moment mozna wyjasnic. Na Rumunii jest ogromna mniejszosc wegierska ale tez i na Rusi Zakarpackiej. Na Slowacji i Chorwacji jest to margines.
it's just business bro.
logika mafiozy
++++++++
@BrockLanders
O ile ta mapa Wielkich Węgier to absurd i Węgrzy w takich granicach stanowili mniejszość, tak traktat z Trianon też z kolei była przesadą w drugą stronę, bo poza granicami Węgier została bardzo duża część etnicznie węgierskiej populacji (największa grupa to siedmiogrodzcy Szeklerzy). Też nie wiem czy można mówić że w I WŚ postawili na złego konia - tak jakby mieli w ogóle jakąkolwiek decyzyjność w tej sprawie.
IMO
@slkt: ale jak oni sobie niby to wyobrażają? Niby co chcą ugrać? Dostaliby kawałek Ukrainy i ile by to było warte? Pomijając, że na arenie m-nar, byliby już skończeni wizerunkowo.