Aktywne Wpisy

bedejutro +56

troglodyta_erudyta +370
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

Przecież na naukę i pieniądze przyjdzie jeszcze czas, a na pewne rzeczy czas jest tylko raz w życiu.
@Maniakrzelaza Gościu, za 10 lat to was może AI powycinać z rynku, więc nie pisz takich bzdur. Programista to nie prawnik, ma skupić się na jednym projekcie i klepać kod. Ludzie z IT wyżej srają niż dupę mają. Nikt nie będzie musiał uczyć się tej waszego
@Kopyto96: to może polskiego i matematyki też przestańmy uczyć, po co dzieciak ma się męczyć
A z tego AI wycinajacego programistów nawet śmiechłem :) Zawsze będzie niedobór.
Jakie zawody uważasz za najbardziej przyszłościowe?
Myślę, że wszystkie związane z OZE, ale nie mam na myśli tutaj domokrążców od paneli, tylko inżynierów.
Na pewno medycyna nie zejdzie z topu, bo nauka tutaj też robi duże postępy. Prawo też jest
@Kopyto96: myślałem że to jest od dawna wprowadzone żeby z dzieci technologicznych kalek nie robić
Ale dlaczego akurat do tej nauki programowania się przyczepiłeś? Przecież to nie jest problem sam w sobie, bo to też może być realna pasja dziecka (np jest sporo dzieci, które grając w gry zaczynają bawić się w tworzenie modyfikacji, serwerów gdzie występuje też programowanie) jest też milion innych zajęć dodatkowych, do których rodzice przymuszają swoje dzieci, ale to nie oznacza od razu, że to te zajęcia są złe, ale podejście
@Kopyto96: to są jakieś twoje projekcje?
aha dobra.. kolejny ekspert po przeczytaniu artykułu w "The Sun" wypowiada sie na tematy, o ktorych nie ma pojecia. Dalej nie czytam xd
"wszystko, co wymaga bezpośredniej relacji z klientem i ludzkiego podejścia, oparte na obsłudze, negocjacjach czy sprzedaży, psychologii."
Chłop mówi że programistów wytnie AI i jako przykład przyszłościowej alternatywy podaje zawody, które już są w 3/4 wycięte przez AI xd
1. Nie będzie żadnych rewolucji na rynku pracy. Programowanie częściowo się wysyci, ale dalej będzie w miarę dobrą fuchą.
1.5 Opcje