Wpis z mikrobloga

Żarty żartami, ale ja bym szedł z tym do sądu i żądał:

przeprosin na Instagramie
wpłaty 20 tysięcy złotych na Fundacja "Nadzieja" Osób Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych

Zniesławienie (art. 212 Kodeksu karnego)
Pomówienie kogoś o takie postępowanie lub cechy, które mogą go poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania.

Chlapnięcie czegoś w emocjach na chodniku to jedno.

Ale pisanie kłamstw z premedytacją używając zasięgów do setek tysięcy ludzi to drugie.

#konfitura #samochodoza #stopcham #prawo #afera
Czoso - Żarty żartami, ale ja bym szedł z tym do sądu i żądał:

• przeprosin na Insta...

źródło: obraz

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso: ahahahahahahahaha xDdddD²i¾ bolizja! przyjazdzajcie na internet bo karyna coś napisała złego o moim idolku xD normalnie bym nawet o tym nie wiedział ale musisz to przekazywać dalej na taki wykop, a normalnie widziałoby to pewno z 15k osób.
  • Odpowiedz
@Czoso: Miras... Siedzimy se ze znajomymi na obiedzie w knajpce. Duzy teren jakies "boisko" do siatkowki, plac zabaw dla dzieci itp. Mlody (syn znajomych a moj chrzesniak) sie bawi na placu zabaw. No to postanowilem go pofocic. Zmiana obiektywu na tele i sie bawie.

Nagle podbija do mnie bezkarkowy sebix z pytaniem/wyrzutem dlaczego robie zdjecia jego kobiecie... Ja takie WTF???? Koles nie ogarnal co to teleobiektyw i kadrowanie :D BTW
  • Odpowiedz
  • 574
bolizja! przyjazdzajcie na internet bo karyna coś napisała złego o moim idolku xD

@CebulowyKrul:

Jakub Wiech już pociągnął kilku buraków do odpowiedzialności. Strasznie się śmiali, ale potem już im mało było do śmiechu.
Czoso - > bolizja! przyjazdzajcie na internet bo karyna coś napisała złego o moim ido...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Czoso: nienwiem czy tam na instantgramie pokazuje wyświetlenia ale na tyle followersów to pewno z 10% daje j-----e o jej posty. To jest śmieszne że dzieciom chcą zabronić socialmediów a to dorosli powinni mieć zakaz xD
  • Odpowiedz
no tak, każdy k---a wie co to teleobiektyw i kadrowanie xDD

@murdoc: Mirku nawet Ty wiesz :D
I jak mniemam nie podbijesz do kogos kto robi zdjecia w danym kierunku. Masz mozg czy kark?
  • Odpowiedz
Przestrzeliłeś o kilkaset tysięcy, bo pani Edyta ma 280K followersów na insta i 50K na facebooku.

@Czoso: Kobieta, której jedynym osiągnięcie jest wyjście za mąż za kogoś znanego
  • Odpowiedz
Ja jestem agnostykiem :D

@gorzki99: dzbanie....xD żeby zostać chrzestnym musisz mieć pełen komplecik sakramentów więc jak już kłamiesz to rób to z sensem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Czoso: Widzę wpisujesz się w trend że ponad 40% Polaków to analfabeci funkcjonalni którzy nie potrafią zrozumieć tekstu który czytają xD Gdzie tu masz zniesławienie? Zinterpretuję dla ciebie tekst: autorka zobaczyła pod szkołą gościa który nagrywa i zapytała go czy może jest pedobearem, on nic nie odpowiedział. I teraz ma nadzieję że ten fragment w którym ona zadaje pytanie też wstawi do tego swojego filmiku.

Dziękuję i polecam trening czytania
  • Odpowiedz
@siepan: Niezly kretyn z ciebie dzbanie. Nawet nie wiesz o czym mowisz :D

TAK JESTEM AGNOSTYKIEM. Kiedys myslalem ze jestem ateista ale potem zmadrzalem. I wiesz co jest najzabawniejsze? Rodzice mlodego wiedza o tym :D Nie zapomne ich miny jak kiedys przy obiedzie kumpel zaczyna: "gorzki jest trudny temat..." A ja juz prycham ze smiechu bo sie spodziewam. Kumpel kontynuuje: "wiemy jak jest ale czy byc nie zostal chrzestnym? NIkt nie
  • Odpowiedz