Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +19
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
kris006 +17
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz

• przeprosin na Instagramie
• wpłaty 20 tysięcy złotych na Fundacja "Nadzieja" Osób Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych
Zniesławienie (art. 212 Kodeksu karnego)
Pomówienie kogoś o takie postępowanie lub cechy, które mogą go poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania.
Chlapnięcie czegoś w emocjach na chodniku to jedno.
Ale pisanie kłamstw z premedytacją używając zasięgów do setek tysięcy ludzi to drugie.
#konfitura #samochodoza #stopcham #prawo #afera
źródło: obraz
PobierzNagle podbija do mnie bezkarkowy sebix z pytaniem/wyrzutem dlaczego robie zdjecia jego kobiecie... Ja takie WTF???? Koles nie ogarnal co to teleobiektyw i kadrowanie :D BTW
@CebulowyKrul:
Przestrzeliłeś o kilkaset tysięcy, bo pani Edyta ma 280K followersów na insta i 50K na facebooku.
@CebulowyKrul:
Jakub Wiech już pociągnął kilku buraków do odpowiedzialności. Strasznie się śmiali, ale potem już im mało było do śmiechu.
Pobierz@Czoso: Kobita znana z niczego (oprócz hajtnięcia się ze znanym aktorem)
PobierzPotem cała afera była cytowana i przeklejana przez Pudelki, Plotki, Onet więc uzbierasz z tego spokojnie milion wyświetleń.
@gorzki99: no tak, każdy k---a wie co to teleobiektyw i kadrowanie xDD
@murdoc: Mirku nawet Ty wiesz :D
I jak mniemam nie podbijesz do kogos kto robi zdjecia w danym kierunku. Masz mozg czy kark?
@Czoso: Kobieta, której jedynym osiągnięcie jest wyjście za mąż za kogoś znanego
@gorzki99: kolejny z urojeniami religijnymi
chyba zwyczajowo to są kwoty tego rzędu
@gorzki99: dzbanie....xD żeby zostać chrzestnym musisz mieć pełen komplecik sakramentów więc jak już kłamiesz to rób to z sensem ¯\(ツ)/¯
Dziękuję i polecam trening czytania
TAK JESTEM AGNOSTYKIEM. Kiedys myslalem ze jestem ateista ale potem zmadrzalem. I wiesz co jest najzabawniejsze? Rodzice mlodego wiedza o tym :D Nie zapomne ich miny jak kiedys przy obiedzie kumpel zaczyna: "gorzki jest trudny temat..." A ja juz prycham ze smiechu bo sie spodziewam. Kumpel kontynuuje: "wiemy jak jest ale czy byc nie zostal chrzestnym? NIkt nie