Wpis z mikrobloga

Cześć wszystkim! Nazywam się Patrycja Bereznowska, jestem zawodniczką Grupy Sportowej ORLEN. Moją pasją są naprawdę długie biegi. Jestem rekordzistką i mistrzynią świata w biegach 24-, 48- i 72-godzinnych. Zapraszam na #ama 2 marca o godzinie 17:00. Do zobaczenia!

#bieganie #sport #ciekawostki
BereznowskaPatrycja - Cześć wszystkim! Nazywam się Patrycja Bereznowska, jestem zawod...
  • 249
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BereznowskaPatrycja: witam, najpierw dobre rzeczy, podoba mi się że ma pani pasje - jeździectwo i biegi, oglądałem pani Instagrama - bardzo swojski, zapytałbym o kilka rzeczy , np. o endorfiny podczas biegów, co pani czuje - teraz gorsze rzeczy
jest pani doktorem jeździectwa - ma pani już swoje lata i dorobek, po co to pani, czemu pozuje pani ze znaczkiem niemal neonazistowskiej firmy wspierającej morderstwa cywilów na Ukrainie, - za
  • Odpowiedz
@BereznowskaPatrycja: @Niewiem111 @strikingsurface musimy się przyzwyczaić, że Orlen ładuje kasę w sporty niszowe lub takie które się nie sprzedają jak sporty drużynowe takie jak lekka atletyka czy strzelectwo. Robił to od zawsze. A że teraz jest pod banderą takiej opcji politycznej, która gra cynicznie to już nie mamy wpływu. Możemy to zmienić na jesień
  • Odpowiedz
@BereznowskaPatrycja: Plusa nie dam, (minusa tez nie mimo ze sie nie da). Gratulacje wynikow, i sukcesow. Natomiast osobiscie uwazam ze Orlen jak reszta monopolistycznych spolek panstwa nie powinien bawic sie w sponsoring i marketing, od tego powinny byc zwiazki (takie normalne zwiazki sportowe nie nasze komunistyczne) lub firmy prywatne. W tym momencie jakis urzednik panstwowy w orlenie decyduje (bez wiekszych konsekwencji) czy panstwowe pieniadze podatnikow lepiej przysluza sie biegaczom, pilkazom
  • Odpowiedz
Ludzie narzekający na ORLEN to zwykli populiści. Orlen oczywiście ściągał ropę z Rosji, ale powoli ją ogranicza. Nie robił tego z miłości do Rosji ale by być konkurencyjnym. Podwyżki cen były spowodowane wysyłką paliwa Ukrainie, która traci ogromne ilości obywateli również w naszej sprawie.
  • Odpowiedz