Aktywne Wpisy

Zrobiony_bobr +79
#marsz #marsz4czerwca #pis #po #wybory
Tak czytam to co się dzieje w gorących i nie dowierzam. Serio ktoś chce się licytować co jest gorsze PIS czy PO? Czy wy już #!$%@? zapomnieliście co takiego obecna władza odpi*rdala?
Nawet jeśli jedni i drudzy mają przepychać takie same ustawy, to chciałbym zauważyć, że tylko o jednej partii można powiedzieć że:
-zrobili tube propagandową z publicznej tv pchając w nią miliardy złotych
-posiada ministra finansów,
Tak czytam to co się dzieje w gorących i nie dowierzam. Serio ktoś chce się licytować co jest gorsze PIS czy PO? Czy wy już #!$%@? zapomnieliście co takiego obecna władza odpi*rdala?
Nawet jeśli jedni i drudzy mają przepychać takie same ustawy, to chciałbym zauważyć, że tylko o jednej partii można powiedzieć że:
-zrobili tube propagandową z publicznej tv pchając w nią miliardy złotych
-posiada ministra finansów,

xiv7 +35
Nie głosujecie na Konfederację, przecież to oczywiste że szansa na kolejne rządy PiSu to wziąć sobie te kilka osób z Konfy do koalicji. Głosując na Konfederację to głos na dalsze rządy PiSu co byście nie krzyczeli o wolnym rynku jest to BEZMYŚLNE zatapianie Polski, Weźcie to przemyślcie czy chcecie dalej tego dla Polski. Spójrzcie na to logicznie.
#bekazpisu #bekazprawakow #konfederacja
#bekazpisu #bekazprawakow #konfederacja
Podsumowanie,
Bardzo dobra fabuła i dość niekonwencjonalne zakończenie.
Mechanika, grafika, muzyka na plus.
Przechodzi się dość szybko mimo że zajęło mi to 26h na normalnym trybie trudności.
Jest dość wymagająca od gracza - nie przechodzi się sama.
Ciekawe drzewa rozwoju i crafting.
Fajne cut-scenki (szczególnie pod koniec)
Kilka ciekawych zagadek.
Świetnie działający Engine UE szczególnie pod względem fizyki.
Stary dobry Radziecki Retro-Wibe połączony z Sci-Fi (jako urodzony w latach 80tych miałem dużo uciechy)
Na minus wiele rzeczy których musi się doszukiwać człowiek na wlasną rękę bo gra jej nie tłumaczy dobrze.
Ograniczony "free world"
Po zakończeniu części fabularnej, nie ma co robić już właściwie.
Brak szczegolnie szerokiego wachlarza przciwników.
Niektóre mechaniki organizacji gry są uciążliwe.
Agresywny i #!$%@?ący główny bohater swoimi gadkami często.
8/10 Polecam.
Gra grana na GamePass Ultra PC (z FOV modem) wiec nie kupiłem jej.
Jakkolwiek dla (całkiem nowego) studia duże pochwały za zrobienie tak dużej i ciekawej produkcji.
NIe wiem dlaczego ludzie bojkotują tą gre mimo wszystko że była w developingu na długo przed wybuchem wojny.
Pozatym w swojej treści krytykuje reżim i proletariat (Marksizm) na równej stopie.
Tylko trzeba zacząc w to grać by to zrozumieć.
Rozmawiamy o grze, wycieczki personalne są usuwane i autorzy lądują na czarno w trybie - brrrt.
Za długo jestem na tym serwisie by się użerać z pryszczatymi nonejmami.
#atomicheart #gry #pcmasterrace #konsole #gamepass
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://cdaction.pl/newsy/atomic-heart-ukrainskie-ministerstwo-chce-ograniczenia-sprzedazy-gry
Gra nie posiada wlasnego serwera ktory wymusza grę za pośrednictwem ich platformy.
Gra nie została zakupiona tylko była grana za pośrednictwem Game Passa - jeśli masz z tym problem to pisz do Bethesdy i Microsoftu którzy zapłacili za to z góry komunikacja odbywa się za pośrednictwem GamePassa do serwerów MS.
Po trzecie moja aktywność przez ostatnie miesiące była pro ukraińska i poświęciłem wiele czasu przez ostatni
- czy moge ja z czystym sumieniem #!$%@? z torrentow? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez moderatora
@PurpleHaze:
@Wormditt: devbuild, który z tego co czytałem różni się tylko tym, że jest pozbawiony denuvo dzięki czemu działa dużo lepiej XD
@Ulany_Utopiec: Ten sam materiał, w którym teza postawiona nijak ma się do przedstawionych argumentów, a za wytknięcie manipulacji dostaje się shadowbana na konto?
Z minusów na ten moment to rozwój postaci, spora liczba umiejętności i
@Shewie: jakieś potwierdzenie tego? Nie jest tak że twórcy mają płacone od ilości osób które w to zagrały/czasu w jaki grały.