Aktywne Wpisy
b_oski +8
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +367
#przegryw #blackpill #zwiazki #s--s #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
5 gwiazdek S--------n
@DaVinciEnjoyer53 @AdamKarolczak02137 Mnie tam smakuje, jakby nie smakowało to bym nie jadł
@maciss Możliwe ze nawet mniej
@Ark00 dziekuje
@DaVinciEnjoyer53: C-----a dieta to tez jeden z czynnikow dla ktorego jestescie przegrywami, prosze sie tu nie zaslaniac tez cenami, bo mozna jest zdrowo, tanio i smacznie.
Na tym zdjeciu makaron nie ma zadnych wlasciwosci odzywczych poza tym, ze dostarcza wegle, ogorek to sama woda i to mieso z budy. W podobnych pieniadzach mozna bylo zastapic makaron ziemniakami, ogorki marchewka a to cos
@DaVinciEnjoyer53: to i tak by przegrywy pisały że tam przychodzą oskarki
@jegertilbake: c-----a dieta to skutek, a nie przyczyna. ( ͡º ͜ʖ͡º)