Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +427
Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.

mirko_anonim +29
✨️ Zdrada po sześciu latach - jak poradzić sobie z bólem? Ⓘ
No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował
No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował

https://twitter.com/listen_2learn/status/1627855904623284225/photo/4
Wydrukowano w: EIR tom 8, numer 19, 12 maja 1981 r
1969: Powstaje Klub Rzymski… działający pod rozkazami dowództwa NATO (ONZ)… wspierany przez europejskie rodziny oligarchiczne z Wenecji i Genui, których XX-wieczna polityka była niekończącą się pogonią za nowym mrocznym wiekiem.
Klub Rzymski jest obsadzony i przygotowany, aby stać się czołowym międzynarodowym rzecznikiem globalnej redukcji populacji i ochrony środowiska.
1972: The Club of Rome wydaje album „Granice wzrostu”. Raport wzywa do zaprzestania wysiłków na rzecz rozwoju przemysłu w Trzecim Świecie i przedstawia przyszłość nękaną przez przerażające zasoby, zwłaszcza ropę naftową i inne paliwa kopalne. Wzywa do polityki gospodarczej zorientowanej na zerowy wzrost dla sektora zaawansowanego i bardzo ograniczonej polityki wzrostu dla sektora rozwijającego się, twierdząc, że wszystkie postępy w Trzecim Świecie muszą być opłacone przez deprywację i cięcia w sektorze zaawansowanym. „Zaawansowany sektor” czyli Zachód – tj. Rozwinięte kraje zachodnie.
#klubrzymski #clubofrome #klimat #nwo #agenda2030 #zamordyzm