Aktywne Wpisy

Atomus +55
#mecz kiedyś to były mundiale, każdy wiedział jak się piłka mistrzostw nazywa. Eksperci dywagowali nad jej wlasciwosciami w studiu, że no skręca bardziej, że bramkarze mają p--------e, to tamto. Teraz nawet nie kojarzę jak ta piłka wygląda xD. Kiedyś fevernove to dzieci szkicowaly w zeszytach i nawet podruba sprawiala że jesteś królem podwórek czy osiedla. Pilka schodzi na psy :p
źródło: 1000007351
Pobierz
curiousboi +29

Załóżmy, że mam stronę na Wordpressie. I do niej muszę zrobić rejestrację. Tzn. kilka osób będzie się rejestrowało (potwierdzenie na emaila), potem będzie mogło się zalogować i wypełnić jakieś różne pola tekstowe i wgrać jakiś plik. To ma potem trafić do bazy czy gdzieś, żebym mógł to przeglądać. A userzy mogli bez problemu się logować/wylogowyać i edytować dane. Potem zamykam rejestrację.
W czym to zrobić, żeby było:
- szybko (wychodzi, że w jeden dzień będzie musiało być zrobione),
- na pewno działało,
- w miarę bezpiecznie,
- jakoś wyglądało.
Najlepszy byłby jakiś plugin na Wordpressa, ale nic dobrego nie znalazłem. Przyglądałem się ankietom z Google Docs, ale tam nie ma rejestracji (tylko samo wypełnianie bez możliwości późniejszej edycji.
Nie chcę babrać się w PHP+czystym MySQL, bo potem nikt nie wie o co chodziło w kodzie, a też zajmuje trochę czasu pisanie tego. Może jakiś framework, biblioteka, gotowiec etc?
Komentarz usunięty przez moderatora
edit:
Boję się, że mogą być z nią problemy. A to troszkę poważna sprawa i jakby coś poszło nie tak, to nie byłoby fajnie.