Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

źródło: 1000007351
Pobierzźródło: Teamgeist-STG-CRO-AUS
PobierzMi najbardziej zapadła ta z mundialu we Francji - ten sam wzór co na poprzednich mś ale niebieski kolor. Ciekawa była też w Brazylii 2014
źródło: 1000029288
PobierzNa tej nawet gra na betonie nie robiła wrażenia :D
źródło: s-l400
Pobierzźródło: IMG_6687
Pobierzźródło: image
PobierzA Nike 90 (wiem że nie z mistrzostw, ale chyba najdłużej grałem taką ori za 70 zł :))
źródło: balon-nike-academy-t90-2025-2026-white-black-0
PobierzPamiętam, jak pojechaliśmy z klubem do Kaiserslautern i nas zabrali do sklepu pod stadionem. Kupiłem sobie za chyba 20 euro małą replikę piłki z mundialu 2006. Pamiętam ile się biłem z myślami czy nie kupić dużej za 50 euro, ale to było tyle pieniędzy, że musiałbym się zapożyczyć u kolegów, a w
Komentarz usunięty przez autora
Ja mam w domu dwie Triondy, bo się chłopaki cały czas biły o jedną ¯\(ツ)/¯
@Atomus: dziabulani XD
Kupiłem sobie kiedyś oryginalną Roteiro na przecenie - i jak żeśmy sobie z kumplami kopali na boisku, to trzeba przyznać, że coś było w niej takiego, że każdy czuł się lepszym grajkiem. Oczywiście daleko nam było choćby do poziomu trzeciej ligi, po prostu amatorskie pykanie, ale kurde - strzały nagle wchodziły w okienko, zgaszenie wysokiej piłki w biegu bez problemu,