Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Mój ulubiony freestyle battle z OSTR który zakończył karierę adeptów zanim ja zaczęli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wklejam link bo inaczej nie działa ¯_(ツ)_/¯ https://youtu.be/Z2NEc8KicAg
A weź, po prostu ku...wa to jest jakaś idiokratyczna rewolucja ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Robią co chcą, zwykle źle, gównianie do potegi, odrzucają wszystko co szło w dobrym kierunku i tadam, jak w rewolucji kulturalnej w Chinach, dosłownie ten sam schemat. Jak to się skończyło każdy może się dowiedzieć, niedobrze.
I nie tyczy się to tylko muzyki tylko każdej
Są jeszcze takie festiwale ale mało popularne. Przegrywają z mainstreamem i gwiazdami z YouTube których wykonanie różni się mocno od tego studyjnego. Lepszych tekstów niż o paznokciach nie usłyszysz dzisiaj bo o czym ma dzisiejsza młodzież śpiewać? O biedzie z lat 90/00 której nie znają? Tamte teksty były prawdziwe o życiu jakie my znamy tak samo jak kapele rockowe z
@Fandolores: Sentino srentino, robi jakiś pastisz pod blokiem, oczywiście auto-tune bo nie umie śpiewać i nawija że walczy z systemem bo ma to genach, a w następnej przyśpiewce że kupuje Balenciaga a nie wieśniackiego Adidasa.
Ha Tfu, no po prostu cyrk z małpami.
To nie jest rap.
Na szczęście wykonawcy z innych krajów to kumają i jest nadal czego słuchać. Jakoś nie robią każdego utworu na auto-tune. Wiesz czemu? Bo nie są disco-polowcami bez słuchu, mają jakiś gust i reprezentują wyższy poziom.
Znalazłam utwór dla Ciebie xD. Spodoba Ci się: Zaczyna się od 3:40
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu