Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 42.1% (53)
- Nie 38.9% (49)
- Nie wiem 19.0% (24)

Koner1391 +20
Życie w takich warunkach, to nawet nie jest wegetacja, żyjesz za karę, dosłownie
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_5
Pobierz

Podsumowanie mistyfikacji Stevena Greera i Disclosure Project.
Steven Greer jest założycielem i szefem Disclosure Project i CSETI. Występował dziesiątki razy w oszukańczym programie radiowym Coast to Coast AM od około 1994 roku.
Pierwszym interesującym punktem jest dziwny kontakt między Stevenem Greerem a neokonserwatywnym dyrektorem CIA i czołowym członkiem superklasy Jamesem Woolseyem na bardzo wczesnym etapie 1993 roku: czytaj dalej
Można znależć w tym artykule wiele wzmianek o powiązaniach wielu sławnych postaci w społeczności UFO, mocno te newsy dyskredytują niektórych badaczy jako prawdziwe źródło informacji.
Widać duży ruch pasjonatów na tagu #ufo i #uap dlatego wrzucam ten artykuł. Tylko prawda może nam pomóc odpowiedzieć na pytanie czym są te świecące obiekty które są zauważane przez ludzi od lat. :)
Kilka ciekawych publikacji -- https://isgp-studies.com/ufo-reports-index
źródło: steven greer disclosure project ufo hoaxb scam
Pobierz