Aktywne Wpisy

zlotybrek +19
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Dzwiekoszczelny +41
Panowie, wchodzę do tego pociągu, a w zasadzie zaczynam przygodę ;>
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: image
Pobierz

@Rimbolo: Zapraszam na PW, dostaniesz służbowy nick andrii xD
@grett: z 97,5% wykopków wrzuca tu same pozytywne rzeczy dla Ukrainy, nie uważasz, że warto trochę obiektywizmu zachować i poznać zdanie drugiej strony? Czy mamy tylko siedzieć w bańce informacyjnej Ukraińców?
Taa, dobra praca. Cieć na parkingu też może często na telefonie siedzieć...
@rmk93: Chinom nie jest na rękę ta wojna a poza tym Chiny nie są sojusznikiem militarnym rosiji. A BRICS to nie jest sojusz militarny, tylko ekonomiczny.
źródło: impeks
PobierzPrzecież jeszcze jakiś czas temu n---------ł 24/7 ukraińską propagandą i był jednym z rzeczników szukania agentów na Wykopie niczym troll bayzedman xD
Czy jest opłacany, czy szalony, czy se jaja robi, nie mnie to oceniać.
Tak samo paru innych mirków. Jeden jest najpierw pro chiński, potem był neuropejczykiem, a potem wierzy w horoskopy i teorie spiskowe.
Długo by wymieniać, po tym jak miałem bana i zmienił się wykop nie za bardzo teraz ogarniam kto został, kto