Aktywne Wpisy

Senior_Mordino +90
Stal Rzeszów - Chrobry Głogów 25.07.2026
Gięta z bułką, sosy, cebula duszona, ogórek kiszony, 2 piwa
Cena za całość: 55 PLN
#mecz #stadionowejedzenie #jedzzwykopem
Gięta z bułką, sosy, cebula duszona, ogórek kiszony, 2 piwa
Cena za całość: 55 PLN
#mecz #stadionowejedzenie #jedzzwykopem
źródło: stal
PobierzOcena:
- 1 9.5% (83)
- 2 11.1% (97)
- 3 20.8% (182)
- 4 24.2% (212)
- 5 34.5% (303)

Pariashu +14
Progres mojej przygody z siłownią od stycznia tego roku. Od lewej Styczeń- 89kg, kwiecień - 83kg i lipiec- 77kg. Ciąć jeszcze z miesiąc czy już nic ze mnie nie zostanie? Białko 2,5g, tłuszcze 0,8-1g, węglami żongluje sobie zależnie od samopoczucia. Kalorie między 2k-2,5k. #silownia #odchudzanie #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme
źródło: 279f1cbb-3c91-4b34-839c-ba1d7e961a2d
Pobierz

Tytuł:
AukcjonerAutor:
Joan SamsonGatunek:
horrorOcena: ★☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ISBN:
9788377313961Tłumacz:
Michał ZdancewiczWydawnictwo:
VesperLiczba stron:
288Forma książki:
książkaNigdy nie czytałem tak idiotycznej książki. Większość postaci to ciepłe kluchy, które myślą jedno, mówią drugie, a robią trzecie, dają się omotać jak dzieci i nie kiwną palcem w obronie swojej własności. Pierwsze 2/3 książki to praktycznie ciągle to samo, dopiero później coś zaczyna się dziać i zaledwie 20 ostatnich stron to jakieś wyraźniejsze i bardziej ekscytujące wydarzenia wybudzające z letargu czytania tego czegoś, samo zakończenie tak czy siak nie jest satysfakcjonujące.
Gdyby nie fakt, że absolutnie zawsze kończę co zaczynam, to rzuciłbym tę pozycję w cholerę po jakichś 50 stronach. Doprawdy, notoryczne powtarzanie się tych samych schematów doprowadzało mnie do białej gorączki. ".. trzymał rękę na kaburze..." - po przeczytaniu tego 10 raz prawie wyleciałem z kapci.
Kategorycznie odradzam czytania tej książki, ale nie zapomnijcie jej tytułu, by czystym zrządzeniem losu nie wylądowała wam w rękach.
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #horrorbookmeter
źródło: 884879-352x500
Pobierz