co sądzicie o młodych Ukraińczykach którzy uciekli z kraju? Pracuje ze mną chłopak, 28 lat, po szkoleniu wojskowym. uciekł jak tylko wybuchła wojna. ja mam jasno sprecyzowane poglądy na ten temat. #rosja #wojna #ukraina
@Itslilianka: No i dobrze, że #!$%@?ł, a nie będzie zabijał się o skorumpowany i przeżarty rakiem kraj, kraj oligarchów co zawsze biednych traktowali jak gówno.
Mam przyjaciół na Ukrainie i szczerze mówiąc nasłuchałem się o tych władzach. Mam na myśli Kuczmę Leonida, Juszczenko z Tymoszenko co wiecznie się kłócili o władzę, Janukowycza co też dbał o swoje interesy vide złoty kibel w domu.
Tam oligarchowie rządzili, zwykły człowiek był nikim dla
@Itslilianka: Jakby u nas wybuchła wojna to też #!$%@? tak jak kolega Ukrainiec. Nie będę ginąć za karzełka co lubi koty albo za ryżego pajaca co kłamie jak z nut.
@Itslilianka: Nic, bo gdyby to w Polsce była wojna to Berlin, Monachium, Hamburg stały by się polskimi miastami i kmioty z AfD stękałyby teksty typu "Czy to jeszcze Niemcy Czy Germopolin?"
@Itslilianka jeżeli wyjechał i nie chciał o niego walczyć to powinien mieć do tego prawo ale z zakazem powrotu po zakończeniu wojny , to samo wobec kobiet
@Itslilianka: i bardzo dobrze z cywili nie powinno się robić żołnierzy takie klimaty to są w rassiji dobre i w jakiś innych autorytarnych krajach Chiny, Korea Północna itd
@Itslilianka: ma do tego prawo.
Mam przyjaciół na Ukrainie i szczerze mówiąc nasłuchałem się o tych władzach. Mam na myśli Kuczmę Leonida, Juszczenko z Tymoszenko co wiecznie się kłócili o władzę, Janukowycza co też dbał o swoje interesy vide złoty kibel w domu.
Tam oligarchowie rządzili, zwykły człowiek był nikim dla
@Itslilianka: jakie?
Komentarz usunięty przez autora