to jakaś nowa moda żeby wszystkich nie zgadzających się z medialnym nurtem porównywać do ruskich troli? Nie nosiłem maseczki, nie szczepiłem się, nie mam zamiaru jeść mąki ani niczego innego z robali, ale popieram mielenie rusków i wspieranie Ukrainy.
Dla ciebie to chyba będzie szok, ale świat nie jest czarno biały.
@WybuchowyCzajnik: to nie moda, to po prostu braki w samodzielnym myśleniu.
@Nacr00xx: Szukający wrogów na siłę już nie mogą się doczekać tej mąki ze świerszczy, bo może się z tym nigdy nie spotkali oprócz telewizji, ale już czują się uciśnieni, tylko nie mogą na razie wskazać żadnych konkretów
@Nacr00xx: o ile 3 pierwsze jestem w stanie sobie jakoś wyobrazić że kacapy/konfiarze potrafią sobie zracjonalizować to robaków nie mam pojęcia co im to przeszkadza xd
“Już wkrótce tak będą wyglądały spotkania biznesowe”
Tak powiedział szef Mety. Firmy generującej jedne z największych przychodów na świecie. Ale on na pewno się myli, a rację ma bezimienny golodupiec piszący posty w necie z kibla
@Grooveer: tak, tak, wszędzie propaganda rosyjska. xD
Rosja tak bardzo była antycovidowa, że sama wprowadzała lockdowny i obostrzenia, a nawet dla niepoznaki sama stworzyła sobie szczepionkę. XD
Wy (a ty trollu szczególnie) jesteście już tak zamknięci w swojej bańce, że głowa mała.
@WybuchowyCzajnik: to nie moda, to po prostu braki w samodzielnym myśleniu.
Na Wykopie jak powiesz, że Ładę kupiłeś to
pusty łeb twój na deser
iiiiiii...?
@Krupier:
#neuropa