@Nacr00xx: Zachód nie miał racji w większości swoich niemoralnych operacji wojskowych i wydaje mi się, że nie ma jej teraz, ale co z tego. Przecież nie będę wspierał Rosji, Iraku, Afganistanu, Libii czy Syrii przeciw NATO. Mogą sobie odnosić moralne zwycięstwa jak Polska w drugiej wojnie, ale nawet jak wygrają to będą zrujnowanym zadupiem.
@KochanekAdmina: widzę, że kolega jest specem od technologi żywienia, wakcynologii, wirusologii i walk patusów. Cieszę się, że mamy tu takich specjalistów.
@Grooveer: to jakaś nowa moda żeby wszystkich nie zgadzających się z medialnym nurtem porównywać do ruskich troli? Nie nosiłem maseczki, nie szczepiłem się, nie mam zamiaru jeść mąki ani niczego innego z robali, ale popieram mielenie rusków i wspieranie Ukrainy. Dla ciebie to chyba będzie szok, ale świat nie jest czarno biały.
@Nacr00xx: co tu nagle taki wysyp wpisów o jedzeniu świerszczy xD żeby przemysł mięsny wymarł to potrzebna by była chyba jakaś apokalipsa. przecież nikt zdrowy na umyśle nie postuluje zakazu hodowli zwierząt na rzecz robaków.
@WybuchowyCzajnik: głównie na tym polega ruska propaganda, że wyolbrzymia różne zagrożenia, podsyca gorące tematy żeby stać się wiarygodną, a jak juz zdobędzie zwolenników to wciska do tego swoje oczywiste kłamstwa na temat wojny i część ludzi w to wierzy. Co było z covidem wszyscy wiemy, mi też większość działań rządu się nie podobała, ale przymusu szczepień nie było- za to temat był tak grzany jakby miał z tego powodu nadejść
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: nacrox
Pobierz@Grooveer: Lepiej być onucą niż zaszczepionym 10 dawkami typem z maską na ryju w------------m robaki xD BO TO TAKIE ANTY-ROSYJSKIE xDDDDD
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: obraz_2023-02-09_121903008
Pobierzźródło: nie
PobierzDla ciebie to chyba będzie szok, ale świat nie jest czarno biały.
żeby przemysł mięsny wymarł to potrzebna by była chyba jakaś apokalipsa. przecież nikt zdrowy na umyśle nie postuluje zakazu hodowli zwierząt na rzecz robaków.
Stwierdzenie upośledzenia umysłowego dzisiaj: wrzucanie i plusowanie takich szurskich wysrywów