Aktywne Wpisy
#kononowicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadniecie kto jest nowym właścicielem działki na ul. Szkolnej (od narca 2024)
Uuroboros +7
Takie obrzydliwe a jednocześnie nie przemyślenie.
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
mircy help, bo osiwieję :/ jak wyłączyć to gówno!?
jak przychodzi mi powiadomienie, klikam w nie, ale z lekkim przesunięciem (palec się omsknie, wiadomo), wtedy apka otwiera mi się w małym okienku zamiast na całym ekranie :/ wszędzie gdzie znalazłem, wyłączyłem opcję obraz w obrazie, nie wiem gdzie jeszcze mogę coś zmienić żeby aplikacje zawsze otwierały się normalnie.. jakieś pomysły?
#android #samsung
jest wyłączone cały czas, to nie to. Podejrzewałem "widok intelig. wyskakujac. okna" bo grafika jaka tam się wyświetla pasuje mi do tego co się dzieje, ale tą funkcję też mam wyłączoną
https://gfycat.com/ellipticalshadyabalone