Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1415
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +307
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Z wspomnianych wad to:
-Śmieci przez 1,5 roku to sprzątałem może 3 do 5 razów (może dlatego, że 4 piętra w bloku) i serio były to drobiazgi. Niedopałki, raz kubełek po coli.
-Trzeba kosić trawę i ogólnie trochę
dlatego ja zawsze wolałem mieszkać na ostatnim przynajmniej nikt mi petów nie rzuca na balkon i nie skacze nad głową
@vorio i tak czillujecie leżąc a nad wami trzy piętra? Jakoś bym się nie mógł wyluzować z potencjalnymi zwierzętami
Dobry znajomy miał takie mieszkanie. jak opowiadał mi jakie rzeczy można znaleźć w ogródku, to miałem wrażenie że ludzie żyją dalej jak w średniowieczu i wywalają przez okno wszystko jak leci. Zużyte p----------y i pełne jednorazowe pieluchy znajdował regularnie w "ogródku".
Dla mnie kilka plusów dodatkowych jak:
- mam kota, może sobie wyłazić i się na