Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +595
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +125
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

To samo można powiedzieć o Rosji.
@grett: Pewna pierwsza gospodarka świata posiadająca pierwszą armie świata weszła do biednego państwa Afganistanu rządzącego przez krwiożerczych Talibów. Celem wojny było zniszczenie Talibanu i ustanowienie przyjaznego rządu w Afganistanie. Po 20 latach pierwsza gospodarka
Dostrzegasz pewne dysproporcje ? xD
Wszystko fajne w twoim porównaniu dopóki się nie weźmie pod uwagę strat natowskich w Afganistanie przez 20 lat w porównaniu do ruskich na Ukrainie przez niecały rok. To różnica jak w zdaniu "zasłałem łóżko" wypowiedzianych normalnie i przez kogoś kto sepleni.
Z resztą USA s---------a z astanu z powodu tego ze w Europie wybuchnie pożar i więcej tam zarobią, nigdy nie zapomnę typów siedzących na podwoziu globmastera w rytmie numa numa jej
@dzangyl: Sram na Putina jak i na tego drugiego o tym samym imieniu(czy podobnym?). Mogą się nawzajem miziać moim kałem.A nawet pobić o to kto dostąpi zaszczytu jego zjedzenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koniasz: ah i te urojenia analne prawaków, classic