Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +747
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +49
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Ciekawie też się dziewczyna motała aby mu przekazać że jego zbawienie zależy od tego czy będzie Świadkiem, ale w taki sposób żeby nie powiedzieć tego wprost. Naprawdę ciekawa rozmowa, polecam z napisami bo laskę gorzej słychać.
#swiadkowiejehowy
źródło: l
PobierzA z Neetą i Jade ostatnio wydali filmik, to jedna z moich ulubionych
Widziałam ostatni filmik! Razem z 2 innymi, bo nie wiedziałam kim jest Gladys i ogarnęłam że chyba jestem nie na czasie xD Strasznie sympatyczne są te dziewczyny, fajnie by było jakby się w końcu ze sobą spiknęły ( ͡°
W ogóle obejrzałam ten filmik, czasem mnie te filmiki martwią, głosisz sobie głosisz i się okazuje że ktoś Cię nagrywał xd ale ogólnie fajne są tego typu rozmowy, można poznać różne argumentacje, mam nadzieję, że zrobi tego typu filmów więcej :P
W ogóle to jest zgodne z prawem takie łażenie po domach czy są na
Nie masz się czego bać, bo nic z tego i tak się nie stanie.