Wpis z mikrobloga

@SaintWykopek: no właśnie założyłam że sytuacja jest taka że laska nie chce zostawiać swojego chłopaka ale poznała innego i mu pokazuje, że się jej podoba otwarcie (w sensie nie tak jak to się mówi, że się daje sygnały i facet albo się domyśli albo nie, tylko że chodzi mi o takie sygnały, których facet domyśli się bez problemu) czyli pokazuje mu, że "gdybym była wolna a nie w związku to
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Zależy od wielu innych czynników. Jak długo i dobrze się znamy, jakie są jej cechy charakteru według mojej wiedzy o niej, jaka jest jej relacja z partnerem itd. Te oznaki, które napisałaś są raczej słabe więc mając na uwadze jak mężczyźni są skłonni do myślenia o zachowaniach kobiet jako uwodzeniu pewnie nie zareagowałbym w ogóle. Jeżeli bym jednak odczytał te zachowania w taki sposób to najpewniej pomyślałbym, że chce
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Nie świadczy to o nas dobrze? Dlaczego? Czysta biologia. Lepiej dogadujemy się z facetami. Faceci pomagają sobie w robocie, rywalizują poprzez podnoszenie swoich kompetencji i dzielą się ze sobą swoją wiedzą. Kobiety ze sobą rywalizują obniżając status/opinie siebie nawzajem, plotkując, wbijając sobie szpile w plecy, mówią koleżance która jest gruba, że jest piękna i zasługuje na super faceta zamiast żeby wzięła się za siebie bo to co robi nie
  • Odpowiedz