Aktywne Wpisy

arinkao +18

Trzymajcie mnie bo zaraz zabije swoją #rozowyoasek i debili wokól mnie.
Cały weekend ciężko pracowałem nad tym, by przywrócić 2 letniemu dziecku normalne godziny snu. Czyli celem był sen 20:00 - 6:00 + 1h drzemki w ciágu dnia.
Udało sie przez weekend to osiągnąć. Reguły były proste - pobudka 6:00 max 6:30, drzemka nie dłużej niż 2h lub 14:00.
I
Cały weekend ciężko pracowałem nad tym, by przywrócić 2 letniemu dziecku normalne godziny snu. Czyli celem był sen 20:00 - 6:00 + 1h drzemki w ciágu dnia.
Udało sie przez weekend to osiągnąć. Reguły były proste - pobudka 6:00 max 6:30, drzemka nie dłużej niż 2h lub 14:00.
I

Dzisiaj zadanie było proste - pomóc Antonio w pobiciu jego PR na segmencie do Vista Chinesa. Standardowe motywacyjne darcie ryja na niego od samego początku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) płakał ale dojechał. Udało mu się uciąć ~1,5min.
Następnym razem robimy całą trasę do Postinho. To są dwa segmenty, jeden po drugim - 4.53km/+402m/8.9%+4.99km/+142m/-2.4% (drugi segment to głównie jazda w dół z paroma podjazdami). Muszę ich zacząć cisnąć bo dobre chłopaki.
Na zdjęciu poniżej Antonio 5m przed końcem segmentu.
Więcej zdjęć standardowo na Stravie: https://www.strava.com/activities/8487009713
#rowerowyrownik #rower #gravel #brazylia #riodejaneiro #strava
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230201_063233
PobierzŻeby nie było - sam n---------m rowerem do pracy w Finlandii, mam bulwa opony z kolcami, jeżdżę przy -15'C, ale nie spamuję innych swoimi wątpliwymi wyczynami (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: EuOAlQHWQAIIHt8
Pobierz