Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 55.7% (187)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 44.3% (149)

matluck +350
źródło: sGmfrDE2GflZ
Pobierz

Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge #polityka
źródło: photo_66535_1625832380_big
Pobierz@Efeljot: mają oddane masy, piękny przykład syndromu sztokholmskiego, mi tylko tym zaimponowali.
rozdzielenie roli ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego.
To świadczy o dojrzałości demokratycznej, odpowiedzialności i dbaniu o praworządność kraju
@Twarogzrybom: XD jak się jakiś zlosliwy dziennikarz zapytał partyjniaka Tuska by podał jakieś przykłady, to nie potrafił odpowiedzieć na to pytanie xD
czasy PO, to były czasy gdy katechetka zostawała szefem MSW ale skąd moglibyście o tym wiedzieć xD
źródło: Zrzut ekranu 2023-02-1 o 19.18.15
Pobierzo Kopaczowej wyrywającej przed szereg państw Europy Wschodniej by przyjąć uchodżców zapomniałeś?
o zarobkach rzędu 1000 zł na prowincji też ci umknęło?
o wielce "zielonej wyspie" Tuska z której każdy kto mógł spier.alał w podskokach za granicę
o wizach do Stanów które cały czas obowiązywały
o obietnicach PO by utworzyć okręgi jednomandatowe gdzie pozbierali podpisy a potem
złota era gospodarcza xd jak otworzyli supermarket, to ludzie się zjeżdżali z sąsiednich gmin. cały pośredniak był pod oblężeniem.
ileś kandydatów na jedno miejsce, za minimalną stawkę ZŁOTA ERA XD
@Efeljot: można by o tym pisać codziennie ale wykopy powtarzają w kółko zakodowane frazesy, nic do nich nie
źródło: Zrzut ekranu 2023-02-1 o 19.24.52
PobierzJeśli chodzi o znajomych to byli w stanie prowadzić działalność gospodarczą w czasach PO, w tamtym roku 2 osoby zamknęły z bliskiego grona znajomych.
@rajkru: wizy obowiązywały przez Tuska, czy było po prostu za dużo odrzucanych? Bo z tego co kojarzę, to musiało być spełnione jakieś minimum nieodrzuconych żeby można było rozpocząć proces znoszenia wiz.
@rajkru: no PiS pokazuje jak dbać o kraj, nie ma co, reformy są pierwsza klasa, i w kraju dzieje się co raz lepiej, ludzie się bogacą, i w ogóle jest zajebiście, co nie? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@s---k: Ale ja nie jestem za pisem.
Proszę sobie przejrzeć tę listę. Najlepiej 2 razy. Jedyny sukces jaki mieli to że Kopaczowa nie dała się naciągnąć na szczepionki na świńską grypę. Czy tam ptasią. A debile z PiS-u kupili za publiczne pieniądze X-razy tyle co potrzeba, bo Szumowski i Niedzielski przytulili kaskę.
źródło: 4AA3E74B-C1C7-46CE-B02B-27FE44D01FEA
Pobierz@thorgoth: To nie powinno działać wstecz.
A najlepsze jest że jakbyś wziął większość wskaźników gospodarczych jakie są dostępne i naniósł na wykres od 2000 to wyjdzie że rozwój jest w miarę liniowy XD uskok w 2008 będziesz widzieć i