Aktywne Wpisy
ksylen8 +296
Pierwszy raz w życiu go słucham dłużej niż 1 minute i jestem w szoku. Przecież to jest definicja populizmu... taki ściek się tam wylewa ze aż głowa boli... dla Amerykańców to już nie ma ratunku skoro go sobie wybrali - to wyrazny dowod na to ze społeczeństwo w pewnym momencie jak osiągnie jakiś punkt zaczyna się cofać w rozwoju
#trump
#trump

![[SCAM ALERT] Projekt AI od Piotra Tymochowicza naciągający 50-70 latków](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2eb5fdc4e343228495478ec80a15a4065a2ee655f1f241ef8715a47e9ef03dd9,q80.jpg)
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge #polityka
źródło: photo_66535_1625832380_big
Pobierz@s---k: kolego ty mnie nie rozumiesz. Dopiero teraz klikając na "komentarz" dostrzegłem, że przekierowuje. Wcześniej do mnie piszesz i nic.
@s---k: o teraz możemy porozmawiać. Chodzi o to, że lepiej pracować krócej i mieć normalna emeryturę lub mieć centralnie wy...ne na ten cholerny ZUS i w ogóle nie płacić. Innymi słowy chodzić do pracy i nie płacić na ZUS i nic od nich nie chcieć. Tyle i aż tyle.
A) Rozdzielenie funkcji prokuratora generalnego od ministra sprawiedliwości
B) Włączenie większej funkcji OSR (Oceny Skutków Regulacji) w procesie legislacyjnym.
C) Konsultacje społeczne standardową częścią procesu legislacyjnego
I nie jestem za PO. Ale obiektywnie patrząc ich proces legislacyjny był bardziej oparty o ocenę skutków regulacji oraz konsultacje społeczne (ekstremalny przykład to spotkanie Premiera z internautami w czasie protestów w sprawie ACTA, ale np. mieliśmy okrągły stół w sprawie ustawy o
@ery78: o kurde, ale przekręt, bo trzeba jeździć na światłach w dzień
Widać, że ktoś nie miał czego umieścić na tej liście.
źródło: Screenshot_20230201-162728-007
Pobierz@zatrwazajacy: tyle I aż tyle. Tylko w Polsce to się nigdy nie stanie.
Ja też bym chciał dogłębna reformę prawa, a nie tylko dowalanie nowych składek, opłat, danin i innego gówna.
Ale nie liczę, że to się kiedykolwiek zmieni. Za stary już jestem na takie numery.
@s---k: Jeeezu jaki ty jesteś karny XD Dobra, o początku hipotetycznie władza teraz doprowadza cię do ubóstwa. Co robisz? Logujesz się na wykop 2.0 XD i piszesz komentarze, "nigdy nie będzie lepiej" , "na więcej nie zasługujemy", "nie ma na co liczyć, już lepiej niech tak zostanie" i teraz pytanie. Słuchasz siebie? Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. No jesteś karny jak
I z mojej strony tyle, bo jak na razie to rzucasz samymi głupimi hasłami nie podając konkretów.
Ja mam dokladnie takie samo spostrzezenie jak Ty, PO uwazam za jeszcze gorsze zło niz PiS, ale to wg. idiotów tutaj czyni ze mnie pisowca xD
@Dentka7: ale kij tam że PiS rzuca wszystkim kłody pod nogi, szczególnie małym przedsiębiorcom, którzy utrzymują ten kraj.
Najważniejsze że na bombelki dali, nie?
@Efeljot: o huju złoty XDDDDD teraz już nie mam wątpliwości z czego ty ulepiony
@s---k: a powiedz mi po co mają cokolwiek robić jak mają ciebie. Przecież jesteś idealnym wyborcą. Niesamowite, że nic do ciebie nie dociera, a wystarczy, że jest nie zgodne z twoim punktem widzenia i pasujesz... "z mojej strony tyle" nie zachowuj się jak rozkapryszony maminsynek co nie został wysłuchany. Jak chcesz zmian trzeba